Thursday, September 5, 2013

Tunetalk - ToneExcel

Tunetalk - ToneExcel : mula-mula kawan2 kasi kenal suru baca website tapi saya malas.. saya dengar ja mcm MLM trus sya malas ba mo join, nanti kana tipu nah sepa susah..hahaha

Tapi akhirnya sya baca juga la coz curiosity kan, baca ja ba dulu baru fikir mo join ka nda..
so yang sefaham-faham sya la kan macam ni

Beli tu simkad TUNETALK ( tukar nombor baru or kekal nombor lama pun ble ) berharga RM80 dalam dia ada reload RM30 ( waaahhh lama sda x pakai reload2 ni.. sya pengguna tegar postpaid DIGI..hihi )

then, kalu kita btukar ke TUNE TALK dia bilang ble dapat ;

1) Insurans Perlindungan RM100k

2) Kalu reload ble dapat poin terkumpul ( yang tiada tarikh luput ), itu poin ble tukar penerbangan AirAsia and dpt korporat Rate Tune Hotel

3) Kalu rekomen sama kawan-kawan atau sedara mara dapat komisyen ( dorg join dpt komisyen, dorg reload pun dpt komisyen.. ) -Kalu mo tau lebih lanjut, ble private message sya...hahaha
Ada monthly komisen lagi ( Klik ni nah Tone Excel  ) 

Nah, untung sudah daripada membayar tanpa dapat pulangan apa-apa kan..Kalu x mo rekomen pun nda apa ba, guna ja tapi kumpul poin la dapat juga penerbangan...

Rate call and SMS dia lebih kurang sama ja mcm Digi, Celcom Maxis semua cuma ada mahal ciiiikit la. Kalu Digi, Maxis Celcom Call Rate dia lebih kurang mcm jadual di bawah ni .

kalu Tunetalk : 32 Sen Minit pertama dan kedua, SMS 13 Sen, Internet 10sen/mb atau 

Weekly - RM17 only, you will entitled 200MB of Data Internet Access + FREE 20mins local calls

Monthly - RM64 only, you will be entitled 1GB of Data Internet Access + FREE 60mins local calls + FREE

100 SMS (On-Net only)

.

Kalau tengok benefits dia semua kira okay juga kan ada komisyen kalu topup, ada juga pasif income walaupun sedikit ka (ikut kerajinan kita )

lagipun handphone dan reload semua tu pun memang kita guna juga setiap saat so why not try ini offer yang bagi duit balik, hanya RM80 ja tukar sim dpt reload RM30 juga then rekomen.. senang cerita..

Saya rasa ni Tunetalk pun malas mo hire pekerja yang edar2 flyer di mall tu, so bagus juga dorg buat begini pya cara, suru org rekomen dan bg org komisen mcm bekerja juga untuk tunetalk tu kan.. hehe..

Ba kamu fikir-fikir la sama ada biar seja buang duit utk kegunaan hp atau guna dan dapat balik duit :) Sepa berminat ble la isi contact form sana k,trus kita whatsapp2 ka.. :)

Duit tidak datang bergolek kan :)

Adios..

1 comments:

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design