Tuesday, March 23, 2010

I feel cheated!!

The other day, I went for a dinner wif hubby at our favourite spot at CTMall..
( Which I think will be my favourite no more )
I feel cheated
when I ordered for COLOURFUL & Mouth-Watering-look SWEET POTATOES
that shown in the menu book..


And they gave me THIS!!

Ini bukan colourful & absolutely tawarrrrr....

Rupapun nda sama..
I just blame myself kerana order that sweet potatoes & terpedaya dgn gambar cantik dorg ni..

Slalu sya p kedai lain, mmg makanan dia lain dr yg sampai,
tp yg bezanya jumlah jumlah ja, digambar banyak, yg datang cikit...
tp yang ini!! sya pun nda tau lg la apa mo ckp..

Kalu betul pun mau kasi laku makanan, jan la ba letak gambar yg cantik tp bagi yg 'huhu' ..
Betul-betul dorang ni tipu pelanggan bulat2 oo ..

*bikin Frustrated punya kadai!!

13 comments:

Noi❤AnL said...

SWEET...
Define SWEET..
Maybe tuan pnya kedai nda tau kali apa erti SWEET.. kasian bha..

Steffy said...

lek ja kan nad sbb x dpt pa yg kta mnta.. akaka..

LaViaP said...

err.. org yg prepare tu colour blind? err... di mana tu ah? sya mau umm.. buat research.

Kris and Nadia said...

Noi~ huhu.. kali dia ingat kentang manis tu suda manis.. hahaha :)

Stef~ ya ba.. bikin keciwa btul.. hilang selera makan.. huhu..

Laviap ~ hahaha... kali la kan.. sana citymall.. cuba ko tgk btul2 resit dia ada tu hampir2 ble nmpk .. :) hihi.. sya bg hint la.. dia sebelah2 pizza :)

memeljoan said...

Kalau sa jd ko kan nad, sa tanya tu org kadai kenapa x sama sm yg digambar...biar drg terkinja2....wakakak

LaViaP said...

aaaahhh sa tau sa tau. selalu juga sya sama kwn sya pigi tu. nanti sya cuba. manatau sekali sya order jadi ijau pula.

Kris and Nadia said...

Memel~ ya ba.. ada jg kami tanya, kami tanya gini "aik, yg ini apa? mcm kami x order" skali dia jwb "ini la sweet potatoes" trus cpt2 dia lari..huh.. takut la tu kena timbak..huahua..

Laviap ~ hahaha.. kami pun slalu pg dlu, tmpt favorite la kunun skali ini kami dpt..huhu.. :(

HoneyBUZZin said...

hehehe....they should put as "only illustration"...

chegu carol said...

oleh kerana sa pun pernah terpedaya dgn tipu helah advertising ni...skrg kaly sa mo order from menu, selalu sa kasi tau tu, misti yg mcm dlm gambar. even pigi kfc pu kalu sa minta snack plate...sa bilang ikut exactly mcm dlm menu. hahaha

Rohana said...

uii..sa pun perna bli ni, tp sa x rasa tlampau tertipu la walaupun agak frustrating jg sbb tu pekerja kasi warning awal2 yg rupa tu sweet potato x akan sama mcm gmbr tp mmg begitu la taste dia...

btw lawa oo gmbr ko yg 'kris' bride' ni!!!:D

nc said...

adedeh... punya jauh beza tu.
ko nda tnya tu org.. btul ka nda itu makanan..isk3...memng sgt teruk la kn. mgkin teda ba tukang masak dia ari ni hehe

SJB said...

Ya kan kenapa tu tidak sama hahahaha. Bodoh punya orang pandai pandai bah kasih taruh gambar yang cantik sekali tengok huhu bikin meradang bah. Ada kau tanya tu orang kenapa tidak sama macam tu menu?.

Alviana said...

punya lahh...... from now on, banned saja tu kedai. hehe

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design