Friday, May 28, 2010

Facebookers

Facebooker blum lagi ada dalam kamus BI-BM sya,
but as far as I knw, itu adalah gelaran org yang suka main facebook :)

Talking about Advantage & disadvantage of this FB ,
actuali It depends on how we use it..

Ada yang suka men game-game fb, sampai duuulu sya sikit lg confuse diorg bercerita pasal masakan, makanan, ingatkan apa, skali cafeworld pula..adididi... paning..

Ada yg suka update2 apa dia buat, no harm, sya pun suka baca org buat apa, tp apa jg sya buli buat kan, sya baca ja.. :)

Ada yg promo2 business, dan macam-macam lagi la..

However, the reason I wrote about facebookers is I want to invite my dear friends at facebook to follow my blog...wuahahahhaa :)
nothing much actuali :) bukan mau femes ar,

but I just want to know who and how many of you out there actuali read my blog & updates :)

Like I said just now, I do read others &
sometimes leave some comments,
sya mau kasi tau diorg jg yg sya ada pg 'rumah' dorg :)

So, I would like to ask you who read this to kindly follow me from facebook so that I may know who & how many read my blog,
and sepa2 yg pernah *mencubuk* 'rumah' sya ni ..

I want to know who? bcoz kalu sya jumpa kamurang so that I know where to start the story..*atekei..
kadang2 sya ingat you ckp about other thing, skali pasal sumthing yg sya post pula..
kadang2 sya ingat ko tanya pasal yg sya post, skali bukan pula..huahua..
from the networked blogs, maybe sya ble tau la sepa2 pernah p sini..
*sepa pya tapak kaki .. :P

I want to know how many? bcoz kalu byk, tambah semangat la kunun sya mau update2 :) hahaha...
so, tidak salah ba kan sya mau minta kamurang just leave your 'footprints' here to let me know u've been here :)

Sepa2 yg ada facebook & happens to read here :)
dun shy-shy ,
just click
follow this blog
di column
FOLLOW ME FROM FACEBOOK

and
I would like to thank you for those who support me dari belakang, kiri dan kanan :)
Thank you very much :)
I can't thank you enough and My prayers will be with you :)

*Aiseymen, mentang2 la ada menang Guru Inovasi kan, trus mau buat ucapan kunun..hahhaa :D

Last but not least,
Kotobian Tadau Tagazo do Kaamatan
& happy holiday to you all :)

P/S~ JANGAN MAU DRIVE LA KALU MABUK AR, BIARLAH MENGAMPAI SANA BAWAH *KULUNG* ... HAHAHAA

7 comments:

Mimi said...

Happy Kaamatan to you! Be safe on the road..

APRIL RD said...

Moi, Happy Kaamatan.... sa slh seorg p'baca ko yg setia, walaupun jarang komen ya... heheheh....

SJB said...

Betul tu banyak tu orang suka main games di fb. Tapi saya ni huhu tidak berminat lah pulak. Bah nanti saya pigi intip kau punya FB k?.

Happy Kaamatan to you too. Eeee rindu pulak saya pesta kaamatan ni.

chegu carol said...

ko tau juga kan sa follow ko. tapi sa follow via google reader feed sa.
so tida lah sa click tu yg ko suruh cos nanti berlapis2 tu updates masuk :)

kotobian tadau tagazo do kaamatan!

Noi❤AnL said...

Macam biasa lah.. si Noi loyal reader.. :):) cuma kdg2 tu nda comment jak..tp sy baca owh setiap entry ko nad... >:D<

dreamChaser said...

was here..as usual hehe :) uiiiii..luas betul rumah baru ko ni a.. :)

Kris and Nadia said...

Mimi~ hihi :) happy kaamatan to you too :D

April~ :) yeah :) ya sya tau tu.. ada tapak kaki ko cni.. hihi :D tQ2


SJB~ Ya :) banyak ni yg main FB :) sya pun nda mo ketinggalan :) hihi... ba balik la sabah kalu rindu kaamatan.. sana teda tu :D hihi..

Chegu Carol~ :) ya dulu mcm ko ada bgto sya pula tu :) hihi.. okay2 ... happy kaamatan to you too :D TQ2

Noi~ yeahiii :D ya sya tau jg tu :D trimas2 :D

Hi NC ~:) hahaha.. luas oo kan.. biarla, buli kita main bubut sini.. hahaha :) aik, mana lg yg lain pya comment? kali terhilang tym install ni intensedebate... huhu...


*sori ar smua lambat balas.. renovation ba :) hihi..

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design