Thursday, April 30, 2009

Jawapan soalan kepada soalan

Di saat-saat saya mau tidur,
tetiba utusan dr C MARZ memberi kan tag yang membengongkan dan mencabar ini
tidak dapat diabaikan lagi.. huahua..
ba ini la jawapan soalan kepada soalan yang memerlukan soalan sebagai jawapan...
Hahaha..

Tag ini memerlukan kreativiti anda untuk mencipta soalan.
Jawapan kepada soalan adalah soalan yang anda reka sendiri.
Maknanya orang lain kena fikirkan jawapan anda tu berdasarkan soalan yang anda tulis dalam ruang jawapan.



(1) Di manakah kamu berada sekarang?
Di manakah tempat yang patut saya berada bila saya mau tidur??

(2) Apakah warna baju anda pakai sekarang?
Apakah warna kertas??

(3) Bila kali terakhir anda pergi menonton wayang?
Apa kah hari sebelum isnin??

(4)Kamu belajar/bekerja dalam bidang apa?
Siapakah yang mengajar murid di sekolah??

(5) Lagu yang anda sedang dengar?
Apakah lagu yang paling 'femes' sekarang??

(6) Ke mana kali terakhir kamu ke luar negara (jika ada) ?
Kalau dalam negara bolehkah?? hahaha...

(7) Benda yang kali terakhir anda beli dengan duit sendiri?
Apakah keperluan untuk makanan di rumah??

(8) Tempat yang anda teringin sangat nak pergi?
Apakah negara yang di drama femes 'Winter Sonata' itu??

(9) Selebriti/Artis yang menyanyi yang kamu mahu sangat berjumpa?
Siapakah yang menyanyi lagu 'Baby hit me one more time' ?? hihi.. :)

(10) Apakah berita terbaru yang anda baru dengar?
Apakah penyakit yang paling orang takut sekarang??

(11) Kalau diberi RM1,000 sekarang,nyatakan apakah barang yang anda ingin beli (sekali beli je,bukan banyak2)?
Apakah benda yang kita boleh guna untuk sms and calling??

(12) Rakan blogger yang terakhir anda jumpa?
Siapakah gerangan yang punya blog *AnnieMing* itu??

(13) Pukul berapa sekarang ini?
Bila kah masa yang saya patut tidur??

(14) Tadi anda makan apa?
Apakah makanan yang boleh dan sedap dimakan??

(15) Siapakah yang anda ingin 'bengongkan' dengan soalan-soalan merapu anda?
Siapa kah yang suka "pakai pearl-stud-earrings? Rahma
Bila saya mau minum kupi, dimanakah saya patut berada (blog) ? Tauke Kupi Greg
Siapakah yang bakal2 menjadi pengantin?? hihi.. NC and Annie :)
Siapakah gerangan 'ibubapa' Damia?? :) hihi.. Viona & Prebetsabu
Siapakah yang sudi membuat tag yang bengong ini?? Open to anyone .. sya mau jg baca jawapan kreatif kamurang ni.. hihi :)

Aiya.. sya pun sda jadi bengong ni..huhu... ba palan2 kamu buat ni tag ar :)

7 comments:

ღ Heartphilia Marz ღ said...

hohohooo . byk jawapan dia sy taw ne nadia . ;D
tapi lagu plh femes tue sy blur gia .
haha . pa d jawapan dia tue ? xD

Mrs. Ezman said...

uiyooo..tanya soalan dijawab soalan hahaha.. nice one! :P

nc said...

hahaha..alamak,,ni mencabar kreativiti ni, baik la,,:)

memeljoan said...

hi nadia, hepinya ko berblogging kan...ehehhe, apa emel ko tu? sa kasi restrict sdh blog sa...so if you want to read my blog, please email me your email at memel80@yahoo.com...fren, i still want u to be one of my blog reader...:)

rahma said...

hehheee... lepas baca beberapa kali baru dpt fhm. anw, will do this... very interesting ^0^

Kris and Nadia said...

ღ Heartphilia Marz ღ - hi marz :) hihi.. emm.. sya pun bgung... mana2 lagu yg femes la skrg sya sgr d radio.. :) hihi :)

Mrs. Ezman - hi noy :) hahaha.. ya ba. :) ko mau kena tag ?? ko ambik ja ni tag ar :)

nc - NC.. ba apa lagii... :) hihi...

Kris and Nadia said...

memeljoan- hi memel :) hihi.. okay sda sya bg ko email sya kan :) thanks ya :)

rahma - hi rahma .. hihi :) ya sya tgu ni tau :)

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design