Friday, September 10, 2010

Selamat Hari Raya 2010


lTo all my Muslim Relatives and Friends, wanna wish you a wonderful Hari Raya today :D
yeah, today 10th of September 2010 is first day of Hari Raya..
Sorry lama nda update blog.. again I have to say "busy ba" huahua.. :D
but, I try my best to hop at your, your,your, your and your blog :) 

and thanks to Annieming and Memeljoan for the tag :D

1) Apakah yang bermain di minda anda sekarang?
Lepas ni mau masak apa? :D


2) Apakah nama samaran anda?
Nad


3) Siapakah 3 orang paling kamu sayang?
Well, orang yang palings saya sayang adalah lebih 3 orang jadi tidak dapat menjawab soalan ni..wahahaha

4) Panggilan untuk si dia.

B or kristal


5) Hadiah yang diimpikan daripada seseorang yang istimewa.
Apa ar? emmm.... tiket honeymoon ke tempat-tempat romantik hehehe :D


6) Blog mana yang anda selalu lawat?
Blog yang kena update.. hehehe 


7) Tagkan kepada 15 blogger.
nah, 15 lagi tu.. ba sedia korang :D
c Steffy, 
c Connie, 
c Lontugi, 
c Vienne, 
c Honey,
c Angel, 
c Jan Rovera,
c Fharelynne,
c Cikgu Salfariza Laila,
c Ardlina ( ya kan, ko ada blog suda..hehehe.. kena tag sda ko :D )
c Rosc,
c Sumunie,
c Salma Sensei,
and 
c Adryana :D

Have fun everyone :D
 

7 comments:

ayuni.eleena.M.T.azar. said...

tahniah dpt award!!!!!!!!!!!!!

Steffy said...

nah. sa kena tag jg. hahaha :D

SJB said...

Tag time :D.

Kris and Nadia said...

Ayuni :) thank you :) hehe :D

Stefy ~ nah ambik ko :D hehehe.. nda apa ba, tag ni mcm mo kenal2 lg ni :D

SJB ~ Yeah tag time :D

nc said...

selamat hari raya juga.. :)
, actually sa pun mau tag ko bah utk ni award, tpi ramai sda gia yg tag ko ni..hehe.. :)

pa kabar cigu..harap sihat2 a.. :)

Rosc said...

Wui sa lama juga tidak update blog nie..baru juga blog hop tiba2 nampak nama kana tag hehehehe...thks ya. Cheers...

Kris and Nadia said...

NC~ :) ya sya tau tu :D hehehe.. sya pun mo tag ko tp sda ada org tag, nda apa ba byk lg kwn2 blogger kita perlu tag ni :D hehehe.. :D khabar baik ja :D always fine :D ko amcm? :D

Rosc~ ya ba, tu hint2 spy ko updat blog tu rosc...hehehe :D okay cheers :D

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design