Friday, November 19, 2010

My Baby Bump

Hahahaa... just wanna share my current image ( wif baby bump) :D 
Picture was taken masa di Changing Room..
Mau try2 kunun beli baju yg bukan maternity style but still ble cover my perut..
tapi apakan daya, baju gitu2 tu, mesti mau show perut..


Time ni mcm 17 mgu sda ( 4 months plus++ la kan )
nda jg brapa ketara and still too early to wear maternity wear..
hoho...
but, yg sedey nya orang ingat sya BONCIT kalu sya masi pakai baju2 'dara muda' sya skrg ni..hahaha
emm... so for the conclusion, better pakai tshirt ja la dlu.. 

Actually I really cant wait my Baby Bump grow bigger and bigger.. wahahaha...

Ohya, and today, I went to see Gynae and with hope to see the gender,
but unfortunately, baby is too shy to show or wants to surprise mummy..hoho..
nevermind :) bagi sya, girl or boy sama seja :D yang penting sihat :D

and semalam sya terbangun dalam jam 1 am gitu la, gara2 ditendang2..huhu..
Macam 'gempa bumi' ja dalam perut.. so sad, I was looking for hubby for him to feel the "tendang2" :(
huhu... 1 more week for hubby to come back :D 
nanti ble la dia rasa anak dia tendang2 ( yg selama ini dia tunggu2)
 tapi perut sya juga la yg jadi mangsa..hohoho....

Okay la till then :D 

p/s~ nanti sya balas komen2 ar... :D

16 comments:

BelleReoz of Ranau said...

heeehehehehe...qiut.....
:) congrats once again nad...

AnnieMing said...

Nad, macam ko baru pregnant 3 bulan ja ni hehee..

nc said...

kiut nya.. :) tk care ya

Kris and Nadia said...

Belle~ :) tengkiu :D hehehe...

Annieming~ hoho.. mcm baru 3 bulan ar? padahal tym tu 4 bulan lebih2 sda..huhu.. besanya anak ptama kan dorg bilang kecik kan..hehe

NC~ ko bila lg mau bg gud news ni NC :D thank u

Steffy said...

hihi. sa pnx sbr mau tngk tu perut ko bulat mcm doraemon. hahaha :D

APRIL RD said...

Congrats Nad.... Comel betul perut ko tu hehehe....

manLina said...

Nah x lama lg besar laitu...ada sdh menendang2 kan?makin kuat tu dia bgusti sana nanti.tp pcaya la...syiok!! haha..

Kris and Nadia said...

Steffy~ oooo :D hahaha sya pun nda sabar ooo, slalu sya fikir apa yg org mengandung rasa :D heheh.. now sya mau feeling2 ni :D hehehe...

April~ Thank You :D hehee.. kicik masi kan..huhu..

Lina~ :D hehe.. ya ba, nanti tahun depan pg skul pun susah sda dgn perut besar :D hehe... abis la, perut sya ni.. hoho

RoSeNoi♥A'n'L said...

Sy plak nampak mcm pregnant padahal perut buncit..miahahahahhaa...
Wah baby, cepat lah besar.

Kris and Nadia said...

Noi~ hahaa.. ko ni jan ba :D wahm sya pun nda sabar oo :D cepat la juga :D

sHeiLa said...

nahhhh..now i can see !

hehee..u look great with the baby bump mrs.kris

Willie a.k.a Reptoz said...

Wah! Tahniah! Cute bah tu...

Evelyn Hiuboy said...

Hai Nad..nah nampak sdh itu bump kan, lepas masuk 5 bulan cepat membesar sdh itu. Siou, baru sia muncul di rumah ko..hehehe..
meeesssti ko rasa berbunga2 dalam hati kan..macam sy rasa dulu2..dalam fikiran sia kan, baby dalam perut yg paling numbur satu. Nda pandai lari dr fikiran. Time makan, time tidur, time kja, time di toilet..apa2 pun baby 1st.

niwey, take good care of ur health supaya baby pun sihat dan kuat lagi tendang2 perut ko..hehehe! GBU.

memeljoan said...

HI nad...hmmm, mcm hari tu sa sudah komen bah ni post ko ni, tapi napa tiada aa?ko delete kah?ekekeke...x bah, mungkin x tersend mengkali. Bah nampak sudah tu 'buncit' ooo...mcm sa dulu pun, blm nmpk besar tp sekali yg masuk 5,6 bulan...wah, membesar dengan jayanya pula dia...huahuahua! anyway, take care ya!

Kris and Nadia said...

Sheila~ :D thank you..hehe... skrg makin membesar :D

Willie~ hahaa.. TQ

Kris and Nadia said...

Zoi~ :) ya ba, skrg kuat makan oo sya.. gila eh..huhu.. kesian jg baby, sy kurg fikir jg yg sya pregnant coz byk keja yg perlu dibuat ni..huhu..okay thank you zoi :D

Memel~aik, ya ka? astaga.. error kali :Dya ka? org pun ckp gitu jg ni..hoho... ba nanti masa Xmas sya ambik gmbr terbaru sya :D hehe...

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design