Saturday, June 13, 2009

Hannah Montana


Hi all..
Well, season of movies datang balik..
ketagih mau p cinema..
huahua
Kemarin me and hubi went to watch Hannah Montana the Movie..
My brother asked me to bring him,
but to make sure this movie worth my money so
hubi and me pg la tgk this movie..huahua..
Our expectation is - boring,and minta puji thingy


but it turns out to be very good ..


Awal2 sya rasa suda lawak ni- lagu yg awal2 dia nyanyi 'the best of both world' ,
tetiba kepala dia kena buah kelapa trus tu lagu jadi slow-reagge ..miahahha ..
then ada rosak cd lagi, ter'stuck'.. hahaha..
pandai juga c miley blakon, natural
*sya nda pernah tgk drama dia so nda tau ..hihi..
( memandang sikit ja org tgk, so sya pya suara/ketawa ja kena dengar, yg lain control.. huhu )


Banyak artis ada contohnya, Rascal Flatts, Taylor Swift, Tyra Banks..

Best2 suara and lagu dorg.. :)

Wut i like the most is when they dance the hoedown throwdown ..

macm sya pun mau ikut ni..
mari kita blajar.. ganti tarian pocho2.. hihi..

Try Hoedown Throwdown

Sinopsis dia ;
emm.. x pyh la bgto kan, kamu ble expect jg tu :)
go try watch this movie.. best juga ba :)
hihi..

Happy ending and puas hati la :)
Hubi pun admit it ..
I give 4 over 5 juga :)

13 comments:

Amiey Alen said...

i want to see this later... my brther downloaded this already...kekekeke sure fun kan tgk movie yg nyanyi sja tu... and romantik gia... :D

http://amieyalen.cyrildason.com

ron3103 said...

oo ba kalo gitu sa pun mo tingu la... kamu suda tingu drag me to hell? mcm siok o... sa takut mo tingu tp sa akan cuba juga...:D btw thanx 4 d review~~~

rahma said...

hhhmmm... blh la kasi masuk dlm list "mau tingu" ni... klu boring2 kan..sometimes worth it jgk klu tingu movie utk budak teenagers ni.. rs mcm mo blk p zaman dulu2... heheheee

D.L Sumunie said...

Hai amoi :D.. baru ni balik dari cinema di 1borneo kira mau tinguk Hannah Montana tp sampai panggung ubah fikiran tinguk pula itu 17 again. tapi siok juga lah...siok juga pula tu ah..tp mmg lah lagu2 dalam hannah montana series pun siok2 tu kan.

Kris and Nadia said...

Amiey Alen - hi amiey, yeah.. siok tu.. lawak and kiut...:) best2 pula lagu dia kan :) hihi.. :D bawa la boyfren ko pg tgk :) sekali sekala jadi budak skul :) hihi

ron3103 - RON :) ya ba.. pg la tgk.. oo tu movie sya tgk di tenet ( movieago ) yaks.. bikin geli ja movie 'drag me to hell' tu.. muntah2 sana sini.. jan la ko tgk, bukan bikin takut, bikin geli pula..huahua.. :) okay ba..

Kris and Nadia said...

rahma- hi rahma.. ya ba.. kasi masuk la dlm list :) ya itu la , mcm sya terasa jadi murid balik ni..miahaha.. :)

D.L Sumunie - hi :) ba kalu ko tnmpk mcm muka sya d 1B sana tu sya la tu..miahaha.. sya pun br blk dr 1b tadi.. :) ya tinguk la dua2 movie tu best..hihi :) siok tu :) mcm hampir sama siok dgn 17 again la :) hihi...

♥ AnnieMing ♥ said...

oh pi tingu wayang ko aa.. kekeke.. nanti mau tingu laini movie kunu.. later la.. ^_^

Carmelliny said...

oh..mau p tinguk jg lh nie..hehe

Uncle Lee said...

I must check this movie out....funny I don't remember noticing it in the papers.
You have a nice day, Lee.

C.Alv.B said...

Yup.. I love all the songs in the movie.. Miley Cyrus is fantastic.. on track to become a big star

Willie said...

I love Taylor Swift...muah!

Kris and Nadia said...

♥ AnnieMing ♥ - hihi.. ya kaki wayang sda ni tau..miahaha.. ba pg la.. sekali sakala..byk murid suka tau tu hannah montana.. ada murid sya kasi crita pasal hannah montana, blur trus sya, nda pernah sya tgk tu drama..huahuah..

Carmelliny - ba pg la ar.. di 1B :) hihi..


Uncle Lee - oh my, really? i think it's new too and baru ja kuar :) okay thanks u too have a nice day ya :)

Kris and Nadia said...

C.Alv.B - hi alv, ya agree wif you :) siok kan :) tetiba sya suka jg tu lagu 'the climb' :)


Willie - hi willie, huahua.. taylor is a nice n talented gurl :)

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design