Wednesday, June 10, 2009

17 Again

Sori all, been busy .. renovate rumah..huahua.. ( will talk about it later )
Today me and hubi p lepas stress tgk movie..
17 AGAIN..

Actually, he really dun like me to watch Zac's movies but tpaksa dia layan juga sya... huahua
Masa tinguk ni movie pun balik2 dia jeling sya.. huahua

Let's talk about this movie-
Simple Sinopsis ; emm.. hampir sama mcm jalan cerita Freaky Friday ..
Mike ( Mathew Perry ) feels such a loser, terrible work, wife-family - divorce
and wish to go back to his high school..
Wish come true.. but find it is not that he wanted,
miss his family, save his family, save his marriage...


for me la, ni movie mmg lucu especiali kawan Mike and the principal..
lawak tul la.. Memang ketawa ja tym tgk ni movie..
and c Zac Efron ( 17 Mike/ Mark ) dalam movie ni banyak tul gaya dia
- Menari, basketball, K-fed.. hihi..
Everytime, dia ( Zac ) buat action or lawak, banyak tul perempuan teriak, sampai hubi pun tgk2 sya- takut sya drooling..miahahaha ( Kalah2 Robert Pattinson , tym sya tgk twilight lu..)

Emm.. itu ja la utk hari ni.. just wanna share, kalu mo pg tgk wayang, ni movie antara yg best :)
I give 4 over 5 Stars :)
coz ending nda brapa memuaskan..huhu..

14 comments:

april RD said...

hahaha jeles mgkn bf ko sama c zac nadia hehehe

Sumuk said...

yala.. my hubby pun ndak suka aku tinguk twilight.. apa lagi kalau sebut nama 'Edward Cullen' hahaha!!

memeljoan said...

Hmm...mo tinguk la movie ni

Sarah said...

fuiyoo... jeles ka. ehehe. my hubby suka betul sama si zac tu. i think he's cute. really really cute! kenot wait to see dis movie also.

Emillia said...

talking about hubby,,, hahahaha if mine, dia maybe kurang senang la... nda la inda suka, tp kurang sja tu... :D

sia ni peminat twilight.... minat ba sma edward cullen... he looks aggressive and macho... !!!handsome some more.... :D

rahma said...

huahuahuaaaa... jeles la tuh... sa pun selalu control2 jgk klu depan hubby especially klu tgk muka edward cullen, anuar zain n michael owen... hehehee... terus lain muka hubby...

btw, its good to hv u back dear ^0^

ron3103 said...

oooo, sa mo tingu ni... tp syg o teda d growball... tia pa sa pigi juga 1b tu hihi:D thanx 4 d review!

Kris and Nadia said...

april RD - hihi ya ba.. slalu dia ckp "ya la Zac efron la hensem tu" hihi.. but sya nda la minat sgt dgn zac efron ni, sya rasa umur2 mcm murid2 sya ba yg minat zac ni..hihi :)

Sumuk - hihi.. tulah ba, alergik kali kan durg..hihi :)

memeljoan - ya tinguk la best :) byk lg ba sya mau tulis about this movie but biar la spy surprise utk kamu :) hihi

Kris and Nadia said...

Sarah - hi there.. hihi.. ya watch this movie.. very2 funny :)hihi...

Emillia - hi there, hhahahaa lelaki mah, kalu gf dia suka tgk lelaki lain, meradang la tukan :) atokoi ba ble la ikut club sama2 c rahma, dia pun peminat edward tu.. hihi :)

rahma - hi rahma, hhahaa.. control2 spy nda drooling kan. miahaha.. :) ya i'm back :)

ron3103 - ya tinguk la sana 1B, best woo.. lawak ni.. huahua :)

reanaclaire said...

wow..renovate rumah? great news... bila nak bagi house warming ? hahha... ok, next time we see the gambar gambar...
Happy house warming!!

april RD said...

lelaki mmg mcm tu kan kalu kita ckp lelaki lain cute sikit (biar pun artis yg kita nda per jumpa ba) slalu ja merajuk konon hahahaha

Kris and Nadia said...

reanaclaire - hi there :) ya renovate..hihi :) okay ba :) thanks :) house warming kita :)

april RD - hi april :) ya ba.. bgs kalu kita ble kahwin dgn tu artis kan.. miahaha.. nda jg kita mau kahwin artis ba..hihi :) biar la jeles tandanya sayang..miahaha..

nc said...

efron is cute - a lot of people are in denial about that. haha -im not.
mcm sa mau tgk juga o ni movie..cuma takut jalan cerita inda best. but now u mention it.. hehe orait nopo la ;)

Kris and Nadia said...

nc - hi NC :) yahaha... sya nda mo komen pasal ni.. nanti kana tombok sya..hahaha.. ya best ba.. lucu ni.. ba pg la tgk k. :) siok tau :)

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design