Saturday, June 20, 2009

It's a amazing ... ??

Hey guys..
I just wondering.. is this correct??
or sya yg tsalah baca ni....
huhu...
Sepa2 guru English sini, give your opinion please..

24 comments:

izanazuani said...

Tidak payah ada tu 'a' sana sia rasa, walaupun sia baru start mau jd guru English :-)...

Kris and Nadia said...

hi Izan.. lama nda nmpk.. Ya itu la sya fikir jg :) hihi.. but dorg nda aware ka tu?? or ...

♥ AnnieMing ♥ said...

-1 mark suda tu nad.. haha.. tapi for commercial punya ad, bagus -100 saja.. kekekke.. punyalah, mengantuk2 mengkali tukang buat & print dia..

Mummy Zuan said...

ya..sy rasa pun xda 'a' and nad,p la baca post sy tu..dah kasi besar pun..siou..

chegu carol said...

durang lupa proof read bah kali tu tulah lupa buang tu 'a'.
:)

Sarah said...

oops dorang tidak check dua kali ba alala...

ochi said...

wekekekekekk....
dikejar deadline mungkin jadinya salah..

Carmelliny said...

hmm..sa pn rasa itu 'a' tidak patut ada sna tau..

Kris and Nadia said...

♥ AnnieMing ♥ - hi annie, ya ba.. -100 lg tu kan..miahaha... sya pun tekejut baca tu ad, sya ingat sya yg nda pandai english...huhu...

Mummy Zuan - ya ba kan :) ok will read ur post :)

chegu carol - hi chegu carol..ya ba kan.. amcm la buli begitu tu kan..nanti pljar sya baca dorg ingat betul then amcm mo improve english.. ajaran sesat kpd budak2 pula kan..

Kris and Nadia said...

Sarah - hi sarah, hoho ya ba.. bingung2 .. napa dorg nda double check kan...

ochi - hi ochi, ya mungkin jugak kan :) hihi...

Carmelliny - hi carmel,yalo kan.. mau baca pun weird :)

ron3103 said...

ahaha tu org salah print suda!! mati la dia kena fire suda kali hahaha!:D

Kris and Nadia said...

ron3103 - hi ronne, ya ba..hihi.. alalala.. kerana 'a' seja dia ble kna fire ni... adoi2.. :D

april RD said...

ya ba tia paya tu 'a' lg...oduiiiii

nc said...

now THAT is 'a' amazingggg..haha.. alala..punya big company mcm ni pn blh buat silap kah,, huhu..tpi sia tatap mau mkn mcD juga ,,wlpn dorang nda pndai grammar ..haha

Willie said...

wah...a mistake? Geee

de Engineur said...

wud be more interested wit wat the hands can do!
hehe...

Kris and Nadia said...

april RD - hi april.. ya ba.. ntah napa dia p taruk tu.. maybe terdouble tekan ..huhu...

nc - hihi.. ya ba kan.. talampau stress kali tu org yg buat tu.. sya pun tatap suka jg mkan mcD ni :) hihi.. yg penting sedap kan..hihi :)

Willie - yieah.. ggggeeeesss... :) dunno wut to say anymore :)

de Engineur - wah .. or It's a miracle for what a hand can do :) hihi.. buli ka gitu?? :)

memeljoan said...

drg forgot to edit bah tu nadia...bagi chance la...kuang3x

Kris and Nadia said...

memeljoan - hi memeljoan :) ya ba.. macm bikin tekejut oo kan dorg ble tersilap.. sya ingat sya sda yg tersilap tu.. trus confident BI sya menurun woo..maihahaa.. skrg nasib baik smua pun cakap teda 'a' jadi naik balik konfiden sya..hihi...

Emillia said...

Hahahahahahaha LOL :D

http://amieyalen.cyrildason.com

Ariadne said...

aiyo...no nid 'a' la..hw come dey do dat mistake..aiyooo..

Kris and Nadia said...

Emillia - hihi.. :) people make mistakes rite :)

Ariadne - :) dunno.. but still love mc D :) yeay

Nick Phillips said...

LOL! The copywriter or proof reader should be sacked. What a big glaring mistake and it went for print lagi tu. Worse still, the client was McDonalds lagi. Mati la the ad agency ... hahaha!

Kris and Nadia said...

Nick Phillips - LOL :) hopefully next time, they double check it :)

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design