Friday, July 17, 2009

From their eyes

From their eyes, Cikgu Nadia looks like this ......
huahua..

Ohya, meet Kris' new puppies :)
Belum ada nama, coz dorg nda pandai datang kalu kena panggil..
aiyai.. amcm mau kasi nama puppies ar..
Supaya dorg datang bila kena panggil.. huahua...

15 comments:

Vienne said...

OMG..where u buy those pups???
lawa..i want one..huhu
btw nadia..kalau ko mau kasi nama, ko panggil dia tu nama slalu..lama2 dia biasa tu...

memeljoan said...

ehehhe, kiutnya puppy ko...minta 1...:D. Alah, mula2 mmg x faham drg tu klu ko panggil abis drg blm tau itu nama ko...ko panggil2 ja, lama2 besa la tu...

Connie said...

uikk Nad...where kamu dpt that puppies? buy? cute....cam ko...hehe....jk

lvynana said...

Cute nyer puppies!

Emillia said...

Cute baitu lukisan Nad...kekekeke cute puppies!!! wanted to have one.. but yala... my Honey tak nak... :)

http://amieyalen.cyrildason.com

::Sarah:: said...

Name the pups Starkey and Hutch..:D

Sumuk said...

aiyo the puppies are so cute i really want to kiss kiss it haha...
we named dogs based on drinks.. jack, daniel, johny, walker, etc... hihih!!

♥ AnnieMing ♥ said...

haha.. gambar c nad.. mostly macam emo kan.. cun tu students lukis ko ;)

InobonG ProPer said...

last time saya ada beberapa ekor anjing but semua dah mati...hit and run bah..

i named my dogs after the linkin park band members...chester & shinoda hehehe

Kris and Nadia said...

Vienne- hi vienne.. :) emmm.. at my right is Shih Tzu yg masi kecik lagi.. kakak Kris yg p beli.. and at my left tu, memang dorg kris ada puppy mcm tu, dia beranak n itu anak dia.. hihi..

ooo gitu ka? byk sda nama kena panggil, kdg2 dia dtg, kadg2 nda.. huhu..

memeljoan - hi memeljoan :) hihi mana dpt minta satu ni.. mimang satu ja tgl..hihi.. :) ya tu la kami panggil2, kdg2 dia dtg, kdg2 nda ba.. tu yg confuse ni..huhu..

Connie - hi connie :) ya.. yg satu c Leyd yg beli, yang besar ckit tu, kena beranak oleh popi dorg d ranau :) nda la sya cute mcm tu puppy..miahaha :) *kidding

Kris and Nadia said...

lvynana- hi lvynana :) thanks..hihi.. perasan pula sya ni..huahua..

Emillia- hi amiey :) huahua.. emo ba tu lukisan kan..huahua.. alah, y ur honey nda mo puppies.. cute baitu.. cuba ko try ja pelihara, hopefully lama2 dia suka :)

::Sarah:: - hi Sarah :) thanks for ur suggestion :) will try kalu dia dgr la.. :)

Kris and Nadia said...

Sumuk - hi sumuk.. hahaha.. cutekan.. i let them bite my toe , geli2 ni..huahua.. Jack,daniel, johny lagi tu.. mcm nama org.. Johny tu nama Bos sya oo.. :) hihi..

♥ AnnieMing ♥ - hi annie ;) hihi.. ya ba.. sya rasa tu student susah mau lukis mata baitu, tu la dorg kasi tutup mata sya yg satu..miahaha..

InobonG ProPer - hi Phil :) adui siannya.. nanti ko beli la puppies yg simpan d rumah pya spy nda kena langgar :) hihi.. nice names chester n shinoda.. hihi.. nanti kalu sya ada puppy lg sya try ar :) hihi..

Mama Mia said...

ooo..begitu rupanya Cikgu Nadia di mata murid2nya..hihi..siap ada stail tutup mata sabala lagi tu..

deii..kiutnya tu pups. bah jaga la baik, jgn smpi kana hit & run mcm si Phil pny duku... :)

Kris and Nadia said...

Mama Mia- hi Mama mia :) miahaha.. ya ba.. siap tutup mata sebelah ni..kuang3.. :) ... Ya kiut kan puppy c kris.. dun worry kena jaga tu :) kdg2 tgl dlm rumah :)

rahma said...

dui... lawa tu lukisan... hehehee

alalalaa... cutenya tuhh puppies... i wish i can hv one... heheheee...

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design