Thursday, July 2, 2009

Relax and happy :)

For the meantime,
i think i'm addicted to

a) Buffet or hi-tea :)
Nyum2.. makan2..
Talampau siok makan sampai terlupa ambik gmbar..
tym ni sda mau makan dessert ...
Nyum2..
as u can see, di sebelah sya tu papan yang kena tutup kain..
coz Promenade is under construction..b) Thai massage
- di 1 Borneo.. between tune hotel and courtyard hotel :)
Sioknya me'relax'kan diri...
kaki yang penting ni mau diurut coz slalu bdiri pakai high heels ..huahua...
c ) watching Movies....
Kemarin sya mau pg tgk ICE AGE 3 ( Premier show ) nda dapat coz talampau penuh.. huhu..

d) emmm.... mau cari hobi tambahan lagi ni.. Miahahaha...

Yes, I'm busy wif works and i try not to think too much,
as long as i do it nicely and on time then it's okay right.. :)


Note ~ U never need to carry more than you can hold...

19 comments:

FL Feinier said...

Hye Cigu Nadia (^_^)

Haha.. lawak ni urang.. rajin dia p berfoya-foya sorang diri.. cian.. (^_^).. tapi, makanan yg dlm pic ko upload tu, cam makanan yg sya tidak sempat makan tadi ja oh.. ada dinner kmi tadi bah, free ja, bap school yg sponsorkan, utk dinner sambut student baru.. hehe... tp, kenyang sya ni, heran butul.. pdhal bru ja 3 kali sya makan... 1-gado2 (vege + sambal kacang), 2-laksa penang, 3-nasi + buah2an..

Apapun, teruskan usaha berfoya-foya.. jangan stress2... hehe.. dan Semoga Berbahagia (^_^)

chegu carol said...

we went watching ice age 3 yesterday evening sana 1B. sangat lah x org...buli pindah2 seats lagi ni hehe.

i love buffets too. currently sa suka buffet sana le meridien. i think it is getting better now and perhaps better than promenade. dulu masa buffet hi-tea baru kena introduced, promenade pnya la kami paling suka...sebab dia pnya spread punya la byk. puas hati mo pilih makan.

btw, itu thai massage brapa la? mahal ka?

nc said...

:) ngam la tu ko makan bnyk2 slu a,, supya balik mcm rupa sblm ni,, yg cumil,,hehe

wa,ko buat reflexology ka? thats good,,ya ba kn, slu pkai high heels,,kesian kita punya tapak kaki..mm..sa buat reflexology sndiri la ni nanti hahaha (^_^)

have a happy weekend ya

Amiey Alen said...

Bah... sia ni pun mai tingu ice age, tp yala... byk tu eyh orh tingu.. so nda jadi... wait sja masa lain... kalo d kuching, mok wait new cinema ni... mok liat new movie d new cinema... :D lol


http://amieyalen.cyrildason.com

♥ AnnieMing ♥ said...

makan pun buli kaC jadi hobi o0o kan.. haha.. best la ko nad, makan2 inda pandai gemuk.. saya?? bagus lupakan saja niat makan2 ni.. huhuuu~

tapi itu massage menarik perhatian sa jua la.. haha

rahma said...

siok ooo kan massage ni... tp sa penggeli jd tia berapa suka urut2... heheheheee

Willie said...

Best nyer. Aku pun suka Buffet sekarang ni.

C.Alv.B said...

Hehehehe..Im on diet now.. but not for movie hehee

^eStHeR^ said...

Mcm siok oh tu massage! wawawa, nda buli jadi ni tau.. kalau tgk blog ko mesti ada ja terikan mau menghabiskan duit, sy mau ban blog ko ni, hehe, kidding.. brapa ah tu massage di sana?

Kris and Nadia said...

FL Feinier - halo there.. aik bukan seorg diri tau.. ada Kris sda.. miahahhaa.. :) alah, sedih nya nda sempat makan, sedap tu tau..nyum2...wawa siok oo skul sponsor, nanti sya propose la makan sana promenade :) hihi..

maksud ko 2 kali ko mkan laksa penang?? atokoi banyak tu :) huahua.. kalu lelaki sya rasa nda suka dessert yg manis2 tu.. huhu..

ba sya mau teruskan la ni.. ada penyakit benci duit ba tu la mau buang tu duit kalu dapat..miaahahaa....

chegu carol - hi chegu carol... izit?? jam brapa ko pg?? mesti malam tu kan..huahua.. kalu sya pg malam jam 12 tu maybe mata nda buli tahan suda tu..hihi..

ooo.. sana meridien pya buffet sedap ka?? emmm.. mau try la ni tau :) thanks nanti sya pg :)

tu massage around rm45 for 30min and rm55 for 1hour :) best woo :)

Kris and Nadia said...

nc - hi NC :) hihi ya ba kan.. mau kasi chubby2 skit :) miahahaa... emmm bukan reflexology sya rasa, massage ja :) nanti sya mau try reflexology and aromatherapy lg.. miahaha.. ya tu la ba, sian tapak kaki kita kan, slalu kita guna utk pijak :) hihi.. ba ngam la tu, nanti ko ajar sya amcm mau buat reflex sendiri ar :) hihi.. okay have a nice weekend :)

Amiey Alen - hai amiey :) ya lo.. sya pun tgu2 ni.. maybe ujung mgu ble pg kan :) miahahha.. nda sabar2 ni tau , mesti best tu :)

♥ AnnieMing ♥ - hi annie :) ya tu la ba. actuali makan la hobi yg paling siok kan..hihi... ko tgk sya dlm beberapa bulan ar.. ada perubahan ni.. miahaha :) aik, tgu ur big day limpas dulu ba, baru ble hobi makan lagi :)
Ya, siok oo tu massage.. ba apa lagi .. :) hihi

Kris and Nadia said...

rahma - hi rahma... :) siok ooo.. ya sama la sya pun penggeli, but nda tau napa sya nda jadi penggeli sda..miahaha :)


Willie - :) hi five :)

C.Alv.B - hi alv :) uiks.. :) ba movie jan diet ar, mesti mau tgk juga tu movie yg best2 kan :) hihi..

^eStHeR^- hi esthe, siok ooo bgs ko try :) hihi.. sya ada penyakit benci duit kan sya bilang, kalu ada duit cepat2 mau buang... miahahaha *kidding :D massage sana harga 30min rm45 and 1hour rm55 ada lagi macm2 package.. :) nanti la ko cuba p sana try. siok ooo.. but pekerja dia nda brapa pandai ckp malay, dia ckp thailand pya bahasa ja :) hihi..

chegu carol said...

jam 5pm sa pi.
ngam2 sa on leave kan friday so thursday aftrnoon lagi sa turun kk...jadi sempat jg mau pi tingu yg ptg2 aftr hubby sa habis kerja :D

Carmelliny said...

mentang2 dkt ja rumah sma 1B jalan2 ja ko p sna arr..haha

Kris and Nadia said...

chegu carol - hi chegu carol.. pigi mana? tgk movie ka ber'massage' ?? hihi... :) sya pun blum p tgk ice age 3 ni..huhu bsuk la sya pg.. :)

Carmelliny - hi carmel.. aiseymen.. rumah ke3 sya baitu..miahahaha... :)

InobonG ProPer said...

oh yes...promenade serving one of the best buffet in town

Kris and Nadia said...

InobonG ProPer - hi phil :) yeah... agree :) nyum2... jom pigi sana lunch :)

chegu carol said...

tingu movie..tu ice age 3 tu bah :)

Just said...

Waa... very the memanjakan diri ni.
Lama sdh sia nda p buffet hi-tea oo.. sini KL mahal butul ba kunun..
Dulu sia pernah p promenade pnya hi-tea. Pnya la sodappp sehingga menjilat jari kunun.. ahahah..

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design