Friday, August 7, 2009

Excited.... :)

Yup.. been busy lately.. coz of H1N1 Quarantine last week..
A lot to catch up... huahua..
However, sempat juga kami p booking package di Bridal Fair last weekend di CTMALL..
*akhir2 ni CTMall jadi rumah angkat sya..huahua.. Sorry 1borneo :)
Package di Life Bridal ( Tempat AnnieMing and Vienne pigi )
Berbaloi ba.. hihi..
Dun ask me when is my wedding date coz it will be a secret for a while ( Biarlah rahsia )..hihii..

Yeay, finally, antara moment yang ditunggu2..
= pigi try2 baju kahwin..hihi..
Di sebalik langsir itu, ada seorang perempuan tengah cuba2 baju kahwin..kuang2..
siok2..excited betul..miahaha..
But, kesian ...
my body is too small and thin sampai tu girl yg tulung sya, cakap

"aiya, ini ble dua kali kau lagi masuk ni baju woo"
sedih2 :((
tu baju sya pakai longgar2 smua, and ter'blorot' ni..
kena pin dua kali lagi tu.. huahua..
I really really really need to gain some weight...
Banyak suda sya makan ni, nda juga pandai naik2..
Bikin habis duit sya ja makan banyak2..haiya..

Til the next post ( curi ayat chegu Carol )

25 comments:

♥ AnnieMing ♥ said...

bahh.. beganti la kita.. ko take over badan sa.. hahaha..

kalau sa yg pigi try itu baju, ada ja yg sa x dpt muat, especially yg main zip2.. kalau mau betul2 fit, mesti alter punya.. ish ish..

once again, uii naa.. ada urang happy o0o ni ari.. hehehehe

AnGeL said...

sioknya pg try2 baju kawin!!

sa pun mo pg try2 la. try2 saja tp x kawin. haha! boleh ka tu?

Vienne said...

so far, sa rasa life bridal paling cantik..
photoG dia yang experienced, baju2 sentiasa up to date, makeup artist pun buli tahan juga..lagipun background dorang kan x sama bah...i mean, props dorang berbeza untuk setiap org, background sama tp props berlainan..so memang puas hati la..
if ko pigi bridal lain trus org tau ni mana ko base on background..

Vienne said...

bestnya badan kecik ni kan..semua baju buli muat...btw, kalau si annie x muat baju saya apa lagi...nasib ada juga muat, hahaha..biasanya yang tia muat tu bahagian pinggang bah..huhuhu

april RD said...

u r getting married? wow best nya... congrats nadia....best o kan.....ba ko mkn gain weight tu la mgkn cepat sikit ko naik badan...:)

Connie said...

finally.....been waiting for this hehehe....dun forget me oooo....(^_^)

Sumuk said...

wah. aku struggle maok kasi kurus ni.. left less than 30 days for my photoshoot. why not u coba made-to-measure kalau ada budget? u can still keep it later..

chegu carol said...

don worry about itu baju suma lunggar2 bah nad...mmg baju durang hafta be lunggar2 and besar2 so that can cater yg badan besar sikit....if lunggar, all they need to do is alter it to your body size :)

kurus kah ko? well, i will know when i meet you in person very soon. Heheheh

Girllyen 'TM' said...

Waah.. nice nice.. how much the package..? Hehehe.. who know my other friends interested juga..

Carmelliny said...

yeah2..sa yg excited nie..x pa Nad..bleh alter g bh tu..do't worry..hehe..bh,jgn lupa sound2 ar..haha

eugene said...

When is the big big day, tahniah diucapkan dulu..

great weekend

nc said...

:) yeay..akhir nya sda pilih bridal package. - the most anticipated part for a bride to be. mcm sa tak pecaya sa pn sda lalui smua tu,, n teda sda..huhu..yaii..mcm mo buat balik2 ba pla kn? kalu ada budget blh ba,,kunun..hehe..

nyway,, good for u.
keep us all up to date ;)

ron3103 said...

ui buka tu langsiiiirrr!!! sa mo tinguuuu!!!!

lvynana said...

congrats, you are 1 step closer ;)
Buat majlis tu lambat sikit la, skang byk wabak, tak elok ke tempat crowded sgt.

Willie said...

Ha! Sapa mau kawen?

memeljoan said...

hi nadia, hmmm for me, bridal tmpt sa pigi pun nice juga bah...wlupun vienne ckp life bridal punya bckgrnd lain bg setiap pasangan, so do bridal sa (bkn life bridal)...design dia lain bagi setiap couple...mine is not the same wif my friend who went to the same bridal. make up simple but very nice(x tau la klu pandangan org lain)...nnt la sa upload gmbr studio sa klu sdh siap...

Mrs. Ezman said...

wey mandak! ko mau kawin suda ka? aiyyooo... pi booked bridal suda tu... sa pun blm g hahaha

Mrs. Ezman said...

wey mandak! ko mau kawin suda ka? aiyyooo... pi booked bridal suda tu... sa pun blm g hahaha

Mrs. Ezman said...

wey mandak! ko mau kawin suda ka? aiyyooo... pi booked bridal suda tu... sa pun blm g hahaha

Kris and Nadia said...

♥ AnnieMing ♥ - hi annie :) hihi.. ya ba.. berganti kita ni tau..hihi.. :) Lain org lain tu ble ngam, ada yg cantik juga sya nmpk tp sya nda buli pakai, coz sya talampau kcik..huhu..sedihnya :( apa pun, sya terasa happy sda la.. senang hatiku..hihi. :)

AnGeL - hi angel.. ya siok oo lebih2 lg ada org yg tercinta tulung gambar... :) hihi.. ba mana buli tu p try2 ja, mesti kahwin tu..hihi.. :)

Vienne - hi vienne :) ya itu la c annie kasi nasihat juga, so fikir2 punya fikir, ambik ja la.. kalu byk fikiran lg yg bikin susah..huhu.. setakat ni sya masi bpuas hati la dgn layanan dorg :) ada byk sda baju baru..yeah2.. gumbira nya :)

Kris and Nadia said...

Vienne - Hi vienne :) tidak semestinya tu.. ada juga baju yg sya nda ble muat ni.. kalu pakai trus nmpk longgar and nda terasa seksi..huhu.. sedihnya..


april RD - hi april.. hihi.. begitu la ceritanya.. but lama lg ba.. skrg utk psediaan ja dlu :) btw, thanks ;) mau makan byk2 ni tau..hihi :)

Connie - hi connie cuz :) hihi ya ba.. nda lupa ko ... lama lg ni.. tahun depan kali.. skrg psediaan ja :) mau pilih2 :) hihi..

Kris and Nadia said...

Sumuk - hi Sumuk :) wawa ... nda sabar la mau tinguk photoshoot ko.. post la wedding gown :) hihi.. ya later on will go to Indonesia and have my own wedding gown..huahua.. :D

Girllyen 'TM' - hi girl :) the package yg sya ambik is around RM3600 +++ blum lagi sya tambah apa2 coz sya rasa cukup okay sda dia pya package :) hihi.. tp nda tau pula nanti nnnaaannti.. :)
ba bagus tu cni.. sya recommend juga :)

Kris and Nadia said...

Carmelliny - hi Carmel :) ko pula ka yg excited.. hihi.. sya pun excited ni.. :) kuang2.. tp mau kasi nervous kamurang dlu, nanti sya post.. hihi :)ba nanti sya sound2 kio :)

eugene- hi eugene, not yet decide .. Thanks :D

nc - hi NC :) yeah2.. ya oo.. punya excited sya.. c kris pun supportive.. ikut ja..miahaha.. :)ba buli ba buat balik, tym anniversary la :) hihi.. sya nda sabar ni mau tgk gmbr ko.. post la ba sikit :) huhu..

Kris and Nadia said...

ron3103- Hi Ron.. uinah, lek ko.. nanti sya buka tu langsir...hihi.. kjap2 :)

lvynana - hi lyvnana :) hihi thanks :) ya sya 1 step closer sda.. ya lambat ckit tu majlis.. next year la kali :) hihi.. thanks for your concern :)

Willie - hi willie.. kamirang la mau kawen :) hihi..

Ha! Sapa mau kawen?

Kris and Nadia said...

memeljoan hi memel joan :) di mana tempat ko pigi?? kasi la sya tinguk gambar2 ko ba.. :) k.. sya tgu ni.. thanks for the sharing :)

Mrs. Ezman - hi noy, atokoi byk juga komen ko tu sampai 3.. :) hihi.. blum ba sya ni tahun depan.. tgu ko juga..hihi.*kidding.. ya sda sya semangat p booked oo ..hahaha.. ba ko pun pigi la k :) p survey2 dlu and tanya org spy ble pilih yg ko suka and underbudget :)

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design