Monday, August 3, 2009

Steamboat

My post sini pasal makan lagi..huahua..
and Lagi makan di CT Mall..
Kedai dia bernama FOUR SEASON ..
it will be at your left bila ko mau p parking di bawah.. :)

Personal and Single pya steamboat..
Sendiri2 punya sup and isi2 nya :) hihi..
Siok ba makan steamboat especially tym sejuk2..

My review:
Emm.. buli2 la..
Belum ble buat sya "wanna go there again" ..
Maybe coz sup dia nda talampau "UMMPHH.."
:)
I give 3 over 5 stars

16 comments:

♥ AnnieMing ♥ said...

hehe.. makan saja kerja c nad ni tau tapi x pandai gain weight.. kalau sa macam ko kan bagus... *sa teda dinner last nite, huhuhuhuhuuu*

Connie said...

wawawa...nad u can create a jln² cari makan blog ody...hehehe.....

lvynana said...

Lama dah tak mkn steamboat, sini cuaca panas, mok cari makanan yg sejuk2 saja ;)

belleOFranau said...

ngam la ko kuat cari makan...baru ko berisi sikit ^_^..

Emillia said...

Nad, so ko tia mo pegi sana balik la? nda mo bwat review makanan dia lgi ka? hahahahahaha

Kuat jga ko makan... buli tahan... bwat la ko blog jln2 cari makan sana... macam yg Connie komen... sia stuju!! :P

http://amieyalen.cyrildason.com

AnGeL said...

sa paling suka orang yang kuat makan nadia. selalunya orang yang kuat makan ni happy go lucky! kalo yang diet2 tu boring betul sbb kalo jalan, tu orang will kill the fun by objecting to any makan2 activity. huhu~

Just said...

Wuiyoo... mkn ja keja ni... buli ganti c Maria Jalan2 Cari Mkn ni tau.. hehehe

rahma said...

nyum... nyum... nyum... sadapnya... ala, lm sdh tia layan steam boat ni... selalu km buat d rmh in-laws jak la... heheheee

HoneyBUZZin said...

Love steamboat! just like Rahma said...nyum ...nyum...

C.Alv.B said...

Usually I love st.. but now kurang sudah.. kurang appetite sdh ni..

chegu carol said...

im a steamboat fan....too b ad si alvin not...jadi kalau mau pi steambot mo fikir dua kali lagi....

Girllyen 'TM' said...

Yea.. me also pernah makan here.. they provide guna piring by piring kan? So.. we cannot take 1 instead of 5 in one plate ni.. huhuh.. but so far.. ok laa.. ;)

Kris and Nadia said...

AnnieMing ♥ - hi syl :)ya makan ja sya ni.. mau kasi sexy badan ba,kurus nda brapa sexy..hihi :) aik, jan ba teda dinner, teda tenaga nanti mo p mengajar.. huhu..

Connie- hi con :) hihi.. ya ba.. tapi malas, this blog pun enuf.. utk smua sya pya kehidupan :) hihi..

lvynana - ya lo, mimang nda ngam tul mau mkn steamboat tym panas2 ni..huhu..

Kris and Nadia said...

belleOFranau - hi belle :) ya ba.. mau kasi berisi la ni tau.. :) hihi.. ba sepa lagi mau blanja sya makan ni... tulung2 sya ..miaahhaa..

Emillia- Hi Emilia, aik 3 kali suda sya pg sana woo tp nda buat review lagi la.. panat.. bukan kena bayar juga puji2 restoran org ni..huahua...nanti la tgu sya femes dlu, kalu makan kena bayar, sya berbesar hati ni mau p makan merata2..miahaha.. :)

AnGeL - hi angel, hhihi.. sya pun baru2 ja kuat makan ni, n memilih makan juga ba, nanti sakit perut kalu mkn g bukan2.. :) ya btul juga tu, sya suka org yg kuat mkn juga, buli share2 kan :) and mana2 makan pun senang :)

Kris and Nadia said...

Just- hi just .. hihi bankrupt suda ni makan2 ..huahua.. nda mau la ganti dia, kadang2 sengsara sya tinguk dia makan.. tpaksa mau control sedap .. kalu sya jadi pengacara, nda sedap trus sya nda mau makan, nah mana ble jadi pengacara ni..huahua..

rahma - hi rahma :) nyum2 :) ba layan ba.. bukan slalu.. wah buat d rumah lagi siok tu.. licinn... hihi :)

HoneyBUZZin- hi honey :) hihi glad u like it .. mcm terasa mkn sm sya ka? hihi.. :)

Kris and Nadia said...

C.Alv.B - hi alv :) alah, napa pula? ba kasi tambah appetite ba.. siok ni makan2 :)

chegu carol- wawa.. nice to know :) nanti kita bjumpa di sana la..hihi.. fikir satu kali ja trus pigi.. :)

Girllyen 'TM'- hi girl :) ya guna piring.. ya la kan.. tpaksa mau makan banyak kan ..huhu :) ya so far so good la :)

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design