Saturday, August 22, 2009

Deleted Posts

Halo there,
I know I have so many silent readers out there..
Ya heard people talking about my blog and what I've posted here in blog..
Actually I really don't give a damn for what you or they wanna talk about me..
Bad or good things u said, It's between you and God..
okay..
But ..
Still I need to set a boundary which I thought I didn't have to..
Sorry to say that I have to delete the Gown fitting Posts
and Thank you to those who have voted and speak their mind out...

I'm thinking about "private my blog" but dun want to coz I still want to share :)

So, to my readers out there..
"Kalu berani, kasi tinggal la 'tapak kaki' d rumah sya ni..
show to me that u've read my blog"
( Don't simply read here and kasi sebar yg bukan2 or heboh2, k )

"Teacher is not angry, teacher just explains so that u know what u have to do :) and dont ruin my holiday ya"

Happy holiday and happy fasting month

Till then..

20 comments:

tenten said...

hey there.. i understand ur situation.. when we're happy there will be someone out there won't share the joy with us.. they prefer to be jealous and tell all the bad thgs or rumours.. those ppl is who doesnt noe what blogging means.. hehe.. anyway.. i love all ur pics with the dresses.. and dun be upset bout wut others mught say.. it's ur blog.. it's ur life.. ok.. u're happy.. u're loved ones happy.. u dun even disturb others.. so for me.. u dun hv any reason to be upset k.. enjoy ur hols.. always find a reason to be positive out of something ya.. XOXO.

Connie said...

dont mess with my cousin...haa I tell u people out there....messing up with her...messing up with her cousin too...hahaha....

Nad...people do that to you because u were blessed, special and beautiful annnnnd......... they are jealous....

u just 'walk' this life....
be happy and enjoy ur life....
im waitin for "NADIA & KRIS" big day....

read her blog at ur own risk....
read it or dont...
take it or leave it....

peace....
cheers....

Emillia said...

Nad, senasib ba kita... sia pun, nma sija tu ah personal blog, tp nda bulih tu post yg sia mo post... ada post yg sia rasa mo d publish nda bulih tu d publish... tp na pa2... don't give up utk blogging.. kalo nda bulih personal, byk lgi tu ah mo d blog... kalo nda juga, itoo la... org jeles tu mo liat kmu happy... lain yg kmu cerita d blog, lain tu d sbar kan...

http://amieyalen.cyrildason.com

gracie said...

wat hepen ah ticer..aku rasa mcm byk termis suda..huhu
ada yg komen2 nda bagus ka..

Sarah said...

ayo.. so no more of those lovely wedding gown punya post? komen kutukan ka? sorry to hear that. org mmg mcm tu. x buli tgk org lain happy kan. lumrah manusia. too bad kan.

GregChai said...

Cikgu, sia baru mau aktif balik bila sia terbaca ni sedih pula sia ... bah jangan la telampau lain tu semua, selagi kita inda sentuh perkara sensitif dan hal-hal peribadi urang lain, hantam jak la labu :-)

Cikgu, i'm back in blogspot.com, sia sedang cari/kumpul bahan for my new blog - http://mainbuyuk.blogspot.com/

D.L Sumunie said...

Dear Nadia, jangan peduli lah apa orang cakap yang penting nadia jujur dalam memberikan info dan berkongsi kegembiraan kesedihan serta perasaan hati.Be positif empunya blog ada hak untuk menyatakan apa yang dia mau tulis dan tidak asalkan tidak mengaibkan orang lain.

Nadia just be yourself ppl will love to read your blog including me. :).happy school holiday cikgu..he he he

C.Alv.B said...

Biarkan mereka tu...begitulah kehidupan seorang blogger.. enjoy your holiday..

ron3103 said...

dei mati juga sepa yg kasi tinggal bad anonymous comment tu..teda kerja lain ka? sa x terbaca la tu comment tp sepa2 yg buat tu mmg teruk la, cos adakaa mo comment buruk psl org punya big day?? mmg sa slalu nampak jg bloggers yg kena comment buruk tp kalo melibatkan things such as wedding day yg supposed to be filled with happiness?? heih, susa jg la org2 yg filled with negative energy nih...whoever dat person is, he/she will hav a hard time living around ppl sbb basic rules pun tia tau..

prebetsabu said...

ayoyo cikgu dah marah...

takpe takpe cikgu ndak marah sama aku kan kan..

sbb aku tau cikgu mg tau aku slalu baca blog cikgu ni.. dan mmg style aku tak tinggal komen if aku tau komen aku takde isi.. takat nak komen "ohhh.. iye ke", "wah sedapnya makanan" is not my style... hiihi..

manusia kan, mmg la tak lari dari busuk hati...
ramai yg depan lain belakang lain.. pretender.. hipokrit...

sabar sabar n sabar..

Vienne said...

haha..so pity with those people...kutukan dan mengutuk sentiasa sama2 kepada org berkenaan..
btw Nad, just ignore them..post la apa ko suka...org yang suka mengutuk ni, penjeles, rasa diri sgt perfect..peduli la dorang tu..
eeeii.. sa pula geram tau...

::Sarah:: said...

Those who kutuk you and your blog. Let them be coz that shows that they are pathetic and lame and have nothing to do anyway.

Keep on blogging..And uh, forgive me give I've been blogwalking in your blog. Hope you don't mind. :D

nc said...

hi nadia :)

ala..too bad. i din get to read those comments that u meant.

hmm..nda pa.

u know wat..satu ja ba masalah org2 mcm tu.

KURANG KASEH SAYANG.


so..jeles la. hahaha

have a wonderful day. :)

InobonG ProPer said...

did i miss anything??

but talking about our blog being discussed here and there...i'm not surprised though. people were talking about mine too but so far they talked about good things but who cares kan...it's our blog..suka hati kitalah mau post apa..kalo suka then thank you lah..kalo tidak suka..jgn masuk lagi hehehehe

Zoi said...

i agree dgn nc, nadia. orang tu jeles sebab dia kurang kasih sayang..
ko sabar ja aa..kami semua masih ada menyokong NADIAKRISS..

Carmelliny said...

dui gia..kesian c Nad..wlaupn sa ndak tau apa2 tapi last2 sa tau jg bdsarkn kumin2 urg yg di atas ie..hehe..sabar ja ko arh Nad..sa tau tu perasaan kna wat mcm tu..biar ja..len kali kalo ada g anonymous wat gitu,ko delete ja kumin dia..ndak pn ko ubah setting komen,approve manually

rahma said...

woooahhh!!! big issue.... let it go la nadia... i know you are strong girl!!! besa la tuh... ada jak yg nda puas ht...

btw, klu jd the big day, jan lupa invite sy aa... heheheee... sampat lagi ooo... ^-^

Kris and Nadia said...

Hi ALL... atokoi jan marah.. lek ar..hihi.. :) ya sya pun nda juga marah ba ni..hihi.. actuali teda org yg leave bad comments here.. :) Sya pun nda tau which one is bad or good comment.. coz sya fikir smua komen adalah ur honest opinion :)

Ya, maybe ada org cakap juga "napa la juga mau post tu gown fitting ?" "baru gown fitting suda heboh" adui.. actuali sya mau share seja ba my excitement p gown fitting and pilih2.. sya rasa susah2 juga mau pilih kan so post la spy minta pendapat ka apa.. maybe ada org rasa itu nda ngam, okay that's fine, suda sya delete :) sya cuba betulkan apa yg tidak betul la :) i try my best :)

But on the 2nd thought, "hey, ini sya pya blog ba, and it's all about me, paduli la ko mau ckp apa" .. TAPI still ada TAPI.. nda apa la, i try to learn the boundaries.. huahua.. nda mau lagi taruk BANYAK gambar especially yg wedding pya..

Still dun worry my frenz out there, apa2 info nanti sya inform cni blog.. :D thanks for supporting KRIS & NADIA :) Love you all :)

*susah ni mau reply komen satu2 ni..hihi :)

memeljoan said...

Sabar ko nadia...besa la tu...sa pun pernah juga kena sbb tu sa tukar blog baru tp tu lah yg x bestnya, byk readers yg di blog lama sa x tau yg sa sdh tukar blog...:)

Kris and Nadia said...

Memel- hi there.. sabar ba ni..huhu.. :) ya kan tu hari ko tukar pula.. emm.. ba mesti ko aktif mau spread the news tu..hihi... :)

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design