Wednesday, August 12, 2009

Rehat...

Sorry to My followers and Readers..
I need to do some blog renovation..


* Now I'm back...
Sorry terpaksa mau tutup 'rumah' sementara coz semak ba tym renovate kan .. :)
Now ada bersih2 sikit so ble buka rumah sda :)
Enjoy Weekend :)

2 comments:

C.Alv.B said...

Wah semua pun cantik.. sa pilih no 1, 7, 8, 9, 10,11,1,14,15,17...hehehe.. klu mcm tu senang pla mau cari baju kahwin size cam sa ni..coz sa rasa size badan kita lebih kurang ja..hehehe..cuma sa a bit curvey@berisi hehehee.. perasan!!

memang nda nampak ko punya blog kena update dlm bloglist sa

Kris and Nadia said...

Aik.. alv.. mana ni ko komen tmpt lain ni..hihi :) ya senang tu cari but ada juga yg nda ngam ni.. kebanyakan longgar and nda nmpk curve sgt ni sya.. ba ngam la kalu ko tu.. bagus tu kalu berisi sikit.. sya pun rasa mau kasi berisi badan sya oo huhu..

Ya tu la yg bikin sya sedih ni tau..huhu.. napa la nda terupdate tu... huhu...

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design