Sunday, July 4, 2010

Full Moon

According to Chinese Custom, when a baby turns one month old, a ceremony is held to celebrate her first full moon. This coincides with the end of the mother's confinement period, and both mother and baby are formally introduced to the extended family and friends for the first time. Before the unveiling party, the baby goes through a host of customaries. Once that is over, a party is held to celebrate the health of the baby. Relatives and friends gather to give their blessings and gifts to the new baby, and traditional treats such as ang ku kueh and red eggs are featured. 
For more information, click HERE ..


AND Yesterday, me & principal went to Stella's baby Full Moon at WK Restaurant :) 
Glad to see them fine & happy :D
Photobucket
Yes, you can see his name there :D 
2 Christian names & 2 Chinese name ..
Stella said " Mmg kami sengaja letak nama begitu :) "
Photobucket
Cian baby pun lapar tinguk orang lapar :D
Photobucket
Sam said "Mamy, let me hold it" :D  - hahaha tambahan dari sya :D

Photobucket
The Happy Family ( Daddy ~ Gary, Mummy ~ Stella and Sam ) 

Photobucket
Stella, Baby, Principal ( Dr. Shirley ) and Me 

Photobucket
Yeah, It's me with baby Sam :D 
Bingung kali dia tinguk sya senyum lebar kan? hahaha...

To Stella & Family ~ Congratulations once again on you new born.
Wishing you happiness, health & wealth ya :D

13 comments:

Mimi said...

Awww.. baby Sam is so cute.. I so want a baby!

chegu carol said...

Itu baby ikut mummy dia ni hehe
Nad, bukan tu baby peepeesh kaitu masa ko pigang dia. Tu mulut dia muncung ni mcm kasi signal dia pee2. hehehe

Steffy said...

c nad x sbr uda tu mau ada baby sndri. miahahaha :D

memeljoan said...

So cute...sporting jg principal ko kan nad...best oo..
Btw,ko punya turn mo ada baby pula...eheheh

Rahma said...

Nad, mcm ada bakat sdh tu heheheee.... cute the baby... can't wait to hold ours heheheee
btw, Malay pun ada full moon jg, we call it as 'cukur jambul'. :) one of the reason pun utk kasi kenal the baby to relatives n friends jg...

♥ AnnieMing ♥ said...

Stella's lookin cute here! So does her baby Sam.. Heheee.. Kebetulan sa di Keningau bah ni time, inda dapat join maka she also invited me to go.. Congrats to Gary & Stella!

Memel: Nad & pengetua skul kami mimang rapat.. Sporting kan dia sama si Nad. ^_^

Kris and Nadia said...

Mimi~ hahaha.. ya so cute isn't? me to want a baby :D yeah

Chegu Carol~ hahaha ya ramai yg cakap itu baby ikut mammy dia :) hahaha.. aik, really? signal dia mau pepesh kaitu? aiyai.. nda apa la, org bilang kalu tekena kencing kali ada rezeki mau ada baby :D *finger crossed :D hahaha

Kris and Nadia said...

Stefy~ hahaha.. cute kan? emmm sya berserah kpd Tuhan ja ni :D hihi..

Memel~ hahaha.. ko blum tau lg, pengetua ambik sya d rumah then pg sama2 :D hihi.. sporting ba :D btw, sya punya turn sya pun nda tau bila oo, berserah ja sm Tuhan :D

Kris and Nadia said...

Rahma~ hahaha.. ko bilang mcm ada bakat? teriak2 tu sya dukung and poor baby x selesa dia kena dukung oleh anty Nadia..hahaha... yay, nda lama lg baitu rahma :D nanti cukur jambul baby ko jan lupa jemput k :D hihi..

Annie~ ya ba, kalu nda kita pg ramai2 tu, sya n pengetua ja wakil dari skul kita..huhu..
~kamurang ar..hahaha :D sya penolong kiri pengetua ba hahaha.. *kidding

nc said...

cute baby.. :)

bah..baby thingy..they're cute. certainly.
hmm..dont know what to say.
but u look great with the baby. :)

Kris and Nadia said...

NC~ :) cute kan baby :) ba kita bila lagi mau ada baby? hihi... :D TQ2 :)

SJB said...

Nah boleh sudah ni hehehe. Cute tu baby, besar lagi mata dia tu hehehe ikut daddy dia.

Kris and Nadia said...

SJB~ :) hahaha.. boleh apa? :) hihi... ya ba cute kan.. trus sya terasa mau baby.. huahua :D

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design