Tuesday, February 24, 2009

Getting easy :)

Yeah hehehe... Last weekend me n Hubi went to Familia Superstore at Wisma Merdeka..
We found and bought this ...
6 in 1 Teacher's Prints
There are 6 different chops :
Good!, Improved, Well Done, Excellent, Very Good, and Parent's signature..
Wahahhaa.. senang kerja cigu tinggal chop2 ja.. but still have to sign and dated all the books :)
Only RM11.90 and up to 20 000 prints
Hope it worth my money then :)

Yeay, semangat la ni mau tanda buku pelajar...

"okay murid-murid, hantar buku!! "

(^_^)

The secret of making something work in your lives is,
first of all, the deep desire to make it work;
then the faith and belief that it can work;
the to hold that clear definite vision in your consciousness
and see it working out step by step,
without one doubt or disbelief.

- Eileen Caddy

32 comments:

Angeline said...

hi cigu nadia...ada dpt buku latihan dr sa ka? siok nie mo rait buku pelajar kan..?

ღ Heartphilia Marz ღ said...

walao ~ cute ne bha !!! hihi . mcm fansign . hikhikhik . ganbatte cigu nadia . ;D

D.L Sumunie said...

Ui nah cikgu Nadia ini barulah cikgu sebenar belanja wang sendiri untuk motivasi murid secara tak langsung :)...kalau lah sumunie ni cikgu memang sa kasi excellent saja chop walau sepatutnya good saja..sebab dulu waktu sa primary school sa senang hati kalau dpt excellent...mmg enda layak mau jadi cikgu..bah kan...

nc said...

caiyo2 ko chop2 a,, (^_^) , cantik o itu chop

C.Alv.B said...

Nanti itu budak sikul pandai2 pi beli mcm itu ko punya chop..pas tu chop buku sendiri..nah camana la tu? hehhee

Just said...

Dr dulu lg sia suka sama tu chop2, tp nda pernah mau beli... abis mau chop apa jg kan.. now, i'm thinking one with "Just". Minta buat la... hehe..

Ba, hrp2 ko pnya chop 'excellent' tu laku laa... ;p

Mell_f said...

haha..biarpun comment si Alv lucu,tapi ada betul jg oo. Anyway,kiut la tu chop. Bole motivate student lagi.

LEon said...

This is handy for tuition teacher.

Willie said...

A good way to make your students happy. Me? I just bought a card reader yesterday (RM15) only for my camera memory cards. Hehehe things are quite cheap nowdays yeah? Esp. computer stuff.

april RD said...

sia suka tu time school kalu cikgu guna chop ni hahaha

Carmelliny said...

sa pn skit lg bli tu cop tpi sna 1B lh..utk praktikum..hehe..tapi at last x jadi beli nie..x tau lh npa tu..hehe

Miss Mathew said...

hehe..i got tht stamp too, bought in Si Kiong...if ko p Kl, go to ISetan..byk yg santik2 owh sana..I still hv mine (masi byk ink bkz sia sayang mo guna)!!! btw, ko ndak mo cut ka d Chinese wordings tu???

Daniel Ng said...

6-in-1 chop...what'a good idea!

But all the chops are for good students, what about those like "stupid", "lazy", "need improvement", "very bad"...are they giving such chops also?

memeljoan said...

Helo nadia, sa pun ada itu chop bah...dari tahun lepas lagi tp sa beli di popular KL. Chop sa tu cmpur2...ada good, improved, incomplete, see me etc...yg melayu pun ada juga kan...eheheh

Anonymous said...

TQ 4 ur info .... good 4 PnP ..

cLaiRe Bennet said...

hihi...chop utk "bida jg tulisan", "berusaha lagi", "sikit lagi mau A" atau yg sewaktu dengan nya teda ka? keh keh keh

♪ Heartphilla Xang ♪ said...

waahhhhh... suka la student antar bku ne mcm!! hehe. good luck cigu nadia!~

JRN said...

hi2 nadia! wow gud idea juga ni kan.. br sa tau ada benda mcm ni haha.. slalu jln bukan mau tingu bhgian stationary ba kan.. doi kalu sa kan sa plg x suka mau merait buku student cos skg sa ajar form1-3 saja kan n yg klas paling terer dr blkg so phm2 la teda brp guna mau rait2 smart2 haha lgpun very the busy la pula jadi cigu ni kan.. mcm cigu+kerani+tukang manage skul+tukang dingar cerita budak2.. huuuu layan sajala jadi cigu kan =)

Ryuzaki "L" The KiD said...

Hoho.. Nadia, ni dah menyenangkan kerja cigu2 cam kamu saja. Hoho.. Tp komen yg bertulis pnjg lg sesuai pd pandangan sy, cth kat chop tu "good", "improved" etc..
yg panjang pula "Amin, usaha lagi kat bhg grammar. jumpa cikgu jk ada mslh" etc..
rsnya yg panjang lg jelas n berdedikasi.. agaknya la.. hoho..

InobonG ProPer said...

Siok juga kan cop ni...mesti ur students suka..

Good job! It's consider a motivator to ur students...

Kris and Nadia said...

Angeline- hhahhahaa.. ko lambt antar..kana denda trus..hihi.. siok la kalu smua btul..kalu smua salah, bikin tensen..huahua..

Marz- hihi.. fansign lg tu.. okay ganbate!! tgl chop2 ja but nda tau ngam atau nda sama murid tu huahua... :)

Sumunie- yay tpaksalah.. mau kasi sinang keja sendiri so guna duit sendiri la ni..hihihi... aiseymen kalu kasi excellent ja nanti teda improvement tu tau :) nda apa lain org ada jalannya tersendiri.. :)

NC- chayo2 juga .. hihii tu la cute kan.. sya pun suka ni.. tula sya beli..hihi...

Kris and Nadia said...

Alv- ya kan... eiseymen.. nda tu malas tu dorg mau beli chop2 mcm tu.. bkn jg bguna utk dorg kan..hihi.. :) but btul jg ko ckp tu.. ada btulnya..hihi.. sya mo sign la di hujung buku nanti..hihi...

Mell- ya ba.. harap2 ter motivated la dorg ni :)

Leon- ya.. suitable for all the teachers i think :)

Willie- yay agree wif u.. me too have bought a pendrive.. will post it later :)

April- iya? wawa sya mcm nda pernah oo ada cigu ada chop gini dlu.. emm.. sya ingat sya la kunun yg ptama..miahhaa...

Kris and Nadia said...

Carmel- yiii ada di 1B ka? sya nda tau pun.. huahua.. ba beli la.. memudahkan keja tu..hihi.. nanti ble jadi guru cemerlang :)

Miss Mathew- yay.. ko pun ada.. ba bgs la.. ba guna la but sya sendiri pun blum guna ooo..huahua.. yii ble buang ka tu tulisan cina tu? ajar sya? amciam???

Daniel Ng- yay thanks.. emm... such as stupid, lazy r negative comments.. negative comments are not encouraged... that will not motivating at all.. so lets talk positive.. :)

Memel - yay best kan.. ya ada jg sya nmpk bahasa melayu pya chop tu.. but sya ajar m3 n sains kan so tpksa guna BI.. hihi.. but siok pula kan.. ada chop2 ni.. sya mo tgk la reaksi pelajar sya nanti ..hahaa

Kris and Nadia said...

ANon- :)

Claire- hihi.. kalu ada chop yg buli design wording dia kan bgs..hahaha.. lg smart ni.. :)

Xang- yahahaa.. harap2 la durg hantar buku..miahaha... :)

Jan- yahihi.. ya ba sya faham jg tu.. panat ba mo merait buku ni.. ntah apa2 lg tulisan mcm2 ragam kan.. hihi.. ya lo.. smua guru yg buat kan.. no wonder la gaji ada besar ckit coz keja pun besar ckit jg..huahua... ba good luck Jan... :)

Kris and Nadia said...

ANon- :)

Claire- hihi.. kalu ada chop yg buli design wording dia kan bgs..hahaha.. lg smart ni.. :)

Xang- yahahaa.. harap2 la durg hantar buku..miahaha... :)

Jan- yahihi.. ya ba sya faham jg tu.. panat ba mo merait buku ni.. ntah apa2 lg tulisan mcm2 ragam kan.. hihi.. ya lo.. smua guru yg buat kan.. no wonder la gaji ada besar ckit coz keja pun besar ckit jg..huahua... ba good luck Jan... :)

Kris and Nadia said...

Ryu- wah thanks.. ya kalu itu yg kes teruk sda.. sya kasi HURUF BESAR JA TU - JUMPA CIKGU !! hihi... :) ya mo jadi talampau berdedikasi pun susah ni.. byk btul student mo di pay attention.. hihi.. ba sya akan cuba sehabis baik ganbate cikgu Nadia !!

Phil- hihi.. harap2 la dorg suka ni.. blum try lg ni.. :) harap2 dorg termotivate jg la.. :)

Mama Mia said...

Very useful la ni chop. Bebudaks misti suka. Bertambah2 sayangla dorang sm cigu Nadia ni...:)

Keep up the good work.

Carmelliny said...

ngahaha..x mau lh sa jadi guru cemerlang..hehe..nnti balik2 kena observe..

Kris and Nadia said...

Mama mia- hihi.. harap durg suka.. but kalu tambah sayang tu mau kena bg hadiah2 baru dorg tambah sayang tu.. miahahhaa.. :) thanks.. semangat sda ni.. :)

Carmel - hihi... ya ba.. tu la. blk2 mau kena observe trus mau share lg kaedah ntah apa2 kan.huahua.. but sya pun nda tau ba kunun apa yg terjadi kalu jd guru cemerlang ni.. coz sya pun nda pernah jadi guru cemerlang.miahahaha.. :)

chegu carol said...

my kolik yang ajar Level 1 pun ada beli this kind of print. budak2 suka tinguk tu especially kalu dapat excellent.

err..tida panat kah menchop? :)

Kris and Nadia said...

Chegu carol- ooo ya mimang tu kan murid2 suka tgk ni..hihi... panat jg menchop but penat lg la kalu tulis balik2.. :) kalu byk sda tu buku mau ditanda tu, trus tulisan jadi cakar babi ni..hahaha :)

日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,
情色論壇

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design