Friday, February 27, 2009

Street Fighter

Yeay, hari ni mcm ada movie baru kuar..

Street fighter movie : The Legend of Chun Li


huahua.. and macam weird pula heroin SMALL VILLE , Kristin Kreuk, tetiba jadi Chun Li..
kalu c Zhang Zi Yi maybe okay lagi ckit..coz org cina kan.. emm..
mcm funny pula org putih yg blakon and buat ni movie..

but it seems interesting...
apa2 pun sya mcm mau tgk jg ni movie.. hihi...
Since today is Friday, mcm mau plan tgk movie..
mau lepaskan stress :) huahua...
harap2 syiok la ni movie
* Finger Crossed

Have a plan, have a break,
Have a nice weekend everyone!!

and sya mau jawab tag dari Angel la.. hihi...

1. How old are you?

24 yrs old.. :)

2. Are you single?
BIG NO

3. At what age do you think you’ll get married?
24 maybe and hopefully

4. Do you think you’ll marrying the person you are with now?
CONFIDENTLY YES..

5. If not, who do you want to marry?
No One...

6. Who will be your bridesmaid & bestman?
Sepa yang mau, angkat tangan!!

7. Do you want a garden/beach or traditional wedding?
holy matrimony at the church and kumpul ramai2 yang penting ble share the moment wif all

8. Where do you plan to go on honeymoon?
Korea- ini mimang mo pg ni tau.. Winter Sonata..hihi..Paris , New Zealand.. and emmm.. masi bfikir ni..

9. How many guests do you think you’ll invite?
emmm.... 400 kali hihi.. byk ka tu?

10.Will that include your exes?
?? teda... :)

11.How many layers of cake do you want?
emm... 4 la ...

12.When do you want to get married, morning or evening?
Evening.. trus mo tidur.. :)

13.Name the song/tune you’d like to play at your wedding.
emm... mcm lagu2 Luther Vandross, Kenny Rogers.. yang slow2 n romantik la ..

14.Do you prefer fine dining or just normal spoon & fork/knife?
Normal spoon and fork

15.Champagne or red wine?
Red Wine

16.Honeymoon right after the wedding or days after the wedding?
After the wedding.. ble relax :) hihi...

17.Money or household items?
Mana2 ja :)

18.How many kids would you like to have?
6! miahaha...

19.Will you record your honeymoon in DVD/CD?
Honeymoon? for what? it's a privacy :)

20. Whose wedding plan would you like to know next?
NANCY - sya mo tau ni..hihi
ANNIE- nah, ko pun dapat ah.. :)
MELL F - yahaha... jawab Mell jan tak jawab!
emmm... sepa lg ah ..
ba yg sya tag ni, kamu tag la durg yg blum buat.. sya bg chance spy kamu ble tag durg :)

14 comments:

izanazuani said...

Nadia nnt ko tgk, ko kasi review ya... Sia mau tau ur rating... Kalau best mau juga pi tgk.

nc said...

oooo..hahaha..baik la,, (^_^),, jn lupa jemput sia tau..,,n kalu ada tips n advice,, jn lupa kc sharing2 a, hehe ;)

Ryuzaki "L" The KiD said...

kristin kreuk jg pernah berlakon jadi pakistan muslim la, dlm movie "partition".
Tngk jgn xtngk. Hoho..

Carmelliny said...

len plak muka kristin jadi org cina kn..hehe...nah,kawin lh ko cpt2..haha..

Willie said...

macam tak logik pula si Kristine Kreuk jadi heroin Cina...bah...

Kris and Nadia said...

Izan- okay.. harap2 best la kan.. n sya expect ada ckp cina la durg ni..miahahaa....

NC- okay ba.. sama2 kita ah.. n sya ada dpt byk offer yg lumayan jg oo.. kalu ko mo ym sya.. :) hihi..

Ryu- ya ka? la? ngam ka? wah mesti ko peminat ni kan?? hihi... okay mo pg tgk ni..yay... :) happy2

Carmel- ya ba.. but maybe ada jg la ckit2 kan.. muka dia mcm campur aduk pya jenis ba..nda jg mcm org putih..hihi.. ba sya pun mau kahwin ni cpt2 nda sabar ni..hihihi...

Willie- hahaha ya ba.. but i expect nanti dia ada ckp cina la kunun.. baru la siok mcm jim carrey tu hari ckp korea..funny but nice try :)

Mama Mia said...

Sia pun mo tau rating ko for this movie.

Unique bah rupa c kristin tu, smpi mcm2 race dia bulih jadi..hehe..

Gallivanter said...

You're right, it's a wrong cast.

nc said...

ada offer ka nadia,, ba,, karang sia ym ko a,, hehe..pening ba kepala,, n stress mo pikir sorang2 ni,, sda la si kawan sorang ni pn jauh..kunun..hahaha :)

Kris and Nadia said...

Mama mia- okay secepatnya sya buat :) ya ba.. buli jadi mcm2 ni.. unik la.. :) hihi

Gallivanter - haha.. :)

NC - ba ada .. emm.. cuba ko tgk sana profile sya ada tu email sya ooo yahoo sya tu ko add di ym ah :)

SOGOH said...

Wah...bagus plan ni nadia..hehe

p/s jangan lupa jemput kita orang ya.. :)

Kris and Nadia said...

Sogoh- ba buli ba kalu ko tu.. ya jemput ba :) hihi...

ron3103 said...

n ko tau apa part yg paling sa trauma??? tu part yg dia menari sma tu lesbo!!! waaaakakkakakaka!!! kristin kreuk butul2 berani oo kan kasi pertaruh reputation dia utk buat tu scene!!!

ya conclusion mimang buruk ni movie, nasib ada tu sex drive sa cpt2 p tingu utk kasi seimbang minda dan perasaan sa... SEXDRIVE SGT SIOK!

Kris and Nadia said...

Ron- ya ba.. sya pun trauma ni tu part..hahaha.. teda2 ba menari lesbo kan..huhu... teruk btul la ni movie kan... sya pun nda seimbang oo tym tu trus..wuahahha... wah ko sda tgk sex drive? emmm.. nanti la pg tgk.. teda kris ba, nda dpt pg tgk...huauhua.. :)

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design