Friday, May 29, 2009

Night at the Museum 2

Yeah.. today me and Hubi p tgk wayang "Night at the Museum 2"..
Kalau baca review pasal ni movie mcm best ja..
However, for the first 15minutes me n hubi almost tertidur..
huhu.. this movie is just like ordinary movie ..
Ada juga funny2 la :) huahua..
I give 3 over 5 la :)

Today is Hubi's Birthday :)
sya bw dia Lunch at Dome 1Borneo & Dinner at May Flower, Bundusan :)
( Tidak jadi sana promenade coz teda buffet hari ni..huhu )
and sya beli hadiah untuk diri saya sendiri..
will blog about it later..miahaha...

I like ;)
Bsuk baru bagi hubi hadiah la..
paling2 pun bg ang pau ja la,
coz sya nda tau apa lelaki mau ni especially c hubi yang unpredictable ni.. hihii..
( Jan mare hubi... )

And for the 1st week of holiday, sya mau holiday btul2..
and 2nd week baru buat la keja2 tertunggak.. huahua..

til then, Kotobian tadau Kaamatan
and Happy holidays to you all :)

11 comments:

AnnieMing said...

kebetulan u met stella there kan? hehehe.. bah happy dating2 & kaamatan.. nanti2 la bah buat itu kerja, skrg enjoy dulu.. kekekekee..

sweet-girlicious said...

i love that movie..really entertaining...by the way, i do put you in my blogger list too ya.hehe

Amiey Alen said...

Happy Kaamatan ba nad...

sia cni smbut nda smbut gawai....

hubi ja smbut,tp consider sia ni sambut gawai juga kan?LOL

btw,mcm teda interesting sja movie tu.... blm pya masa gia mau liat movie tu....

mau liat ni... tp nda pya masa....

Happy kaamatan!!!!!
:D

http://amieyalen.cyrildason.com

rahma said...

hi nadia... happy kaamatan. wah, ada c kris ya... best tu kan, blh spend time together2. :) ala, tia best ka tu movie... hhmmm

birthday kris..?? wish him happy belated birthday ^-^ cuba ko bg dia brgn lelaki mcm perfume or glasses baru... just a suggestion heeee

^eStHeR^ said...

Hehe, sy nampak ko lepas keluar dari cinema ari tu, sy pun p tgk ni :p Btw, happy holiday :p

chegu carol said...

i gotta say, the first one is much more hilarious.
yg 2nd siok jg. mmg funny but dia pnya jokes suma yg common bah. already did in the first one.

happy belated bday to the mr :)

nc said...

:) happy kaamatan cigu.. hehe

best ba juga nite museum 2 ni,, tpi sia rasa yg first punya lagi bestttt hehehe..mgkin sb telampau bnyk character kalau yg ke 2 punya ni,, but still very enjoyable. i luv the ending.very creatively thought kn, :)

nyway,, kalu ada lgi yg ketiga,, wouldnt mind to watch la ,, hehehe

ba cigu,, palan2 ko cuti.. :)

Claire said...

betul ba nda siuk? yg 1st tu best kn...ala...nti la sy p tgk mcmna...siuk ka nda..hehe

D.L Sumunie said...

Sumandak..apa kabar? ini hari 7/6/2009 sumunie ada jalan pigi one borneo limpas panggung.mcm tiada hati mau tinguk...mangkali itu hannah montana tu siok kan??

Kris and Nadia said...

♥ AnnieMing ♥ - hi annie, ya ba..sama2 lagi tu kami tgk wyg..huahua... nasib duduk jauh.. hihi

sweet-girlicious - hi there.. yup just nice kan :) thank you :)

Amiey Alen - halo there... happy kaamatan too :) hihi.. kalu hubi ko smbut, ko pun join ja la sambut kan.. ba happy gawai :) interesting jg baitu movie but kalu mo lagi best bkn this movie la :) hihi..

Kris and Nadia said...

rahma - hi rahma :) thank you.. yeah ada kris sya jadi gumuk balik..huahuaa... emmm buli la ba ni movie utk chill out :) saja2 :)

Thanks.. ya :) rasanya begitu la , thanks for ur suggestion ya :)


^eStHeR^ -hi esther, ya sya pun nmpk ko ba, but sya tgk ko tym ko tgk lantai so nda la sya 'bye-bye' :) hihi..

chegu carol - hi chegu carol, yup agree wif you :) ya btul la jokes dia mcm common sda kan.. ble dijangka :)
thanks for the wish - wakil mr kris :) hiii

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design