Tuesday, May 12, 2009

Sketch Me...

Teringat dulu-dulu, 2 years ago..
tym student lagi..
Malam2 bjalan2 di Warisan Square..
Maklum la shoping complex baru kena buka, trus gatal tu kaki mau jalan...

Masa tu ada ntah apa festival di sana warisan ada mcm2 pameran n jualan blangsung..
Then, saya pun pg la try kasi jadi kartun muka sya ni ..
Actuali sya mau try yg lukisan kapur tu, smart woo dia lukis but tpaksa la mau 'berkeras' selama beberapa minit and org yang lalu lalang pun pg tgk2..
*bikin malu jak..huahuaa...

so, sya try la yg lukisan kartun ..
dia lukis muka sya jadi kartun.. huahua..
* Tinguk si hubi kasi ketawa sya.. huahua...
Oleh kerana sya ketawa and nda pandai diam..

Nah ! Ini lah hasilnya...
Hohoho.. jan ketawa ar.. :)
Komik terbaru sya akan dibuat pada masa akan datang..
Yahahahaa * Kidding
Yeah2 .. Hubi balik hari 6 ni :) but sadly, hari ahad dia balik lg Miri..
Dua hari Satu Malam ja dia balik coz sya yg suru,
paduli la sya sponsor tiket flight, yang penting dapat jumpa..
and hubi blanja makan n tgk wayang ar this weekend.. miahahaha :) fair and square
* Big Smile

12 comments:

D.L Sumunie said...

Ui nah Nadia cute bah tu lukisan...itu bibir seksi wo! he he he

Zoi said...

ewah..ya ba Nadia, Focus di bibir tu..seksi! (*_*)

♥ AnnieMing ♥ said...

haha.. c kris kaC ketawa lg tu.. cuba suru dia yg bekeras.. kekekeke..

sa pun pernah tepikir mau minta lukis tapi mesti bida tu kan.. kena gambar pun kebidaan sekali, apa lagi kena lukis.. huhuhu

Connie said...

flash back memory ka Nad???hehe

nc said...

uiks,, versi katun cigu nadia o,, hehe..bulih tahan ba.. :)
..dua hari satu malam..ok la ba kn,, :) terlepas reendu juga hehe..ba jn lupa ari minggu :) kalau tiada aral melintang la a..

Willie said...

Eh Cun lah!

Adora said...

Hehee bibir sexy

rahma said...

uhuuuu... lawa ni gambar... wah hubby balik ka?? ok la ba tu.. yg pntg jmp kan!!

Carmelliny said...

cantik jg tu walaupn kartun..hehe

Kris and Nadia said...

D.L Sumunie - hi sumunie :) miahahaa thank you, walaupun bkn sya yg lukis..miahaha.. aiseymen.. ya ba, kali dia sengaja lukis tu bibir jadi seksi tu..miahaha...

Zoi - hi zoi..miahaha... malu sya (*_^) huahua..

♥ AnnieMing ♥ - annie :) haha... ya sya suru jg ba dia tu, but dia malu..miahaha.. kalu lukis kartun kali dia kasi cantik la tu, tu mcm gmbr sya kunun tu..miahaha.. but kalu lukis potret , nah itu yg susah tu kan.. kalu nda pandai lukis lg tambah bida.. huhu.. :)

Kris and Nadia said...

Connie - ya oo flash back memory :) ihihi.. rindu ba ...

nc - hi nc.. miahahaa... buli tahan la kan :) ya telepas jg rindu ni.. hihi.. nda sabar ni tau...

Willie - hi willie.. miahahaha.. thanks ..

Kris and Nadia said...

Adora - hi adora... miahahaa.. thanks :) malu sya oo..

rahma- hi rahma.. hihi.. thanks :) ya hubi blk..yeah2 gumbira wooo :) nda sabar ni tau.. mau jalan2 n mkn2 :)

Carmelliny - hi carmel.. miahaha.. thanks.. kartun lawak ni :) miahaha

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design