Wednesday, May 6, 2009

Weekend wif Hubi

Yay, hubi went back to KK on the 1st of May just to see me.. yahahhaa..
macam terasa romantik pula p ambik hubi d airport pagi2 time hujan2.. wuahahaa...

Then, we went to kedai kupi HILLTOP makan mee sup panas2..
Sedap woo sup dia sana, weird but nice, dia pakai sup tomato untuk mee sup tu..
nyum2..

Then, we went to watch X-Men Origins - Wolverine... Punya siok ni movie..
Part yang paling sya suka tym Logan + Victor lawan itu apocolypse
yg penting two thumbs up la ni movie..Nda rugi tinguk :)
*Cant wait the transformer : Revenge of the fallen.. yay.. :)

Romantic dinner at New York New York..
Hehehe.. hubi kasi beli Teddy ( I named it Teddy Lovi - Kawan c Lovi )
untuk kasi kawan sya tym sya drive Lovi.. miaahahaha...
*Happy :D
and fyi, Lovi pya suspension nda brapa bgs..
mau ambik corner terasa 'pandai terbuang pigi tepi'
so, tpaksa la tukar suspension ... huahua..
Baru sedap ambik corner.. hihi...Hubi balik Miri on the 4th of May .. huhuhu..
terpaksa menghitung hari lagi..huahua *tensen..
but at least dapat jumpa and spend the weekend together kan :)

16 comments:

Zoi said...

ai Nadia..wah..nasib kita serupa..tapi kes sa, sa yg kasi tinggal hubby and son. sedih woo..mcm nda mo naik kapal balik JB hr tu..tapi at least ada jumpa la kan.

Kris and Nadia said...

ya serupa ni.. ya ba kan.. tu la ko ambik tu tawaran dlu.. aiseymen.. hihi.. napa la kita keja bjauhan2 kan.. sya fikir nanti mau keja yg dkt2 n ble slalu jumpa kan.. ko lg tu ada anak, mesti ko rindu tahap gaban tu kan.. amcm ur son? sepa la yg jaga dia? ble ka husband jaga tu?? hihi.. ya at least dpt jumpa sikijap pun jadi la kan.. terubat jg rindu.. :)

rahma said...

duiii... tp nda pa, dia blk jg kan... me n hubby this weekend br p tingu tu wolverine bah... hehehe nda sabar sdh ni!!

masviona said...

patutlah senyum simpul jer dpt dating ngan hubi dia ghopernye...:)

nc said...

:) so sweet,,kana bagi teddi lagi o kn,, hehe..mcm best sja wolverine ko cerita ni tau,, hehe..mo p tingu ka inda ni a,,hmm.. (^.^)

chegu carol said...

aah start merindu lagi ko nadia :)
bah, nanti kalau sdh legally married, ko transfer pi miri lah ikut si kris...baru tida berjauh selalu :)

♥ AnnieMing ♥ said...

yabah kan nad.. betul cakap c chegu itu.. atau minta dia kerja sini kk saja.. kalau ko transfer, ilang lagi la kawan 1 kepala di school hehehe..

berapa ari ja ur kris dtg jumpa.. mesti inda puas tu kan.. but at least dia pulang semata2 jumpa nih.. ;)

Kris and Nadia said...

rahma- :) hihi.. ya tgk la. punya best.. full of action ni.. hebat2 :) sya bagi 4.5 over 5 :) jarang2 ni tau sya bg dkt full mark :)

masviona - :) hihi bkn setakat senyum simpul.. senyum lebar sda ni..miahaha :D

nc- :) hihi sebagai kawan sya d kreta :) sya simpan di kerusi blkg n kasi pakai safety belt lagi..miahaha... ya ooo best oo ni cerita.. pg la tgk.. nda rugi.. tym abis ni wyg, tepuk tangan lg smua org :) puas hati :)

Kris and Nadia said...

chegu carol - hihi ya ba.. start merindu lg.. but nda apa, asal sya blog sya rindu- org yang baca terasa rindu sya, trus rindu sya tershare sm org2 :) kamurang la ni..hihi.. so nda la sya beban sgt :) hiahiahhia... ya nda sabar ni mau kahwin ni tau :)

♥ AnnieMing ♥ - Mmg ofis dia d kk, but HQ dia d Miri... :) memandangkan mau p offshore, tpaksa dia p sana.. huhu.. ya ba kan, kalu sya pindah, sya pun tpaksa mau cr geng baru lg ni..huhu..

dia dtg jumaat, isnin dia blk sda.. ya ba nda puas, but drpd teda jumpa langsung bgs ada jumpa kan :) hihi *happy

ღ Heartphilia Marz ღ said...

waaaa . romantik ouh kamu kn ? :)
hees . nah , jgn lupa ks pakai seatbelt tue teddy kama if bawa dia drive .
;-)

prebetsabu said...

agak2 la kan? bila la nak wat movie Voltron & Thundercats..

sure best..

nostalgia zaman kanak2 tu....

Kris and Nadia said...

ღ Heartphilia Marz ღ - hihi :) ya sya kasi pakai seatbelt sana blkg ...miaahahaha.. lawak ni :) tapi kesian dia kepanasan di dlm lovi tiap hari ...huahua..

prebetsabu - miahahaaha.. movie Voltron & Thundercats tu nda tau la bila kuar.. maybe tunggu tu transformer expire dlu la kali ..maihahah :D

Mama Mia said...

nah, ada suda si Teddy kawan ko time driving Nadia...:)

Tia pa la bah selalu berjauhan, absence makes the heart grows fonder urang bilang..hihi..

Kris and Nadia said...

Mama Mia- hihi.. ya ada sda.. dia duduk sana blakang.. :) sya kasi pakai seat belt lg.. miahaha.. ya kan.. btul tu.. tambah rasa rindu, tambah rasa syang la kunun tu kan... :) hihi.. nanti ujung mgu ni sya mau suru dia blk lg kjap :) miahahaha

Adora said...

Sy pun suda tingu tu Wolverine, mmg syiok. Ada drool sikitlah tingu ketegapan tu male actor. Sib baik boyfriend tulung laP bihis..hahaha..

Kris and Nadia said...

Adora- ya siok kan :) sya kena suru tutup mata oleh Kris.. dia suru jan tgk..huhu.. jeles lai tu.. miahahaha.. alalalaaa... ko suru bf ko lap bihis lg tu.. mimang dia lap kasar2 sambil marah tu kan.. miahhahaaa.. :)) *kidding

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design