Saturday, March 14, 2009

Holiday 1 Week

Yay holiday for 1 week..
Happy2.. but unhappy pun ada coz hubi is not here so my holiday will be fill wif emptiness..
huahua..

Plan for this holiday ;
1. Buat laporan Kem Pengawas

2. Tuition - Physics
( Yay, my physics student manage to get an A for his Physics SPM 2008,
Syabas kepada saya !! (*_^)

3. Ladies day out wif my friends yg balik kk dari nun jauh di sana...
( mau jg dgr pengalaman dorg yg mengajar di pedalaman ni.. )

4. Revision - baca KBSM, KBSR, PIPP, Falsafah pendidikan.. etc.. for SPP pya interview on 24th March 2009 ( Nervousnya ni.. huahua )

5. Tanda buku2 pelajar..haiyai need to go back to school jg la ni kan..

6. Do the SKT,RPT berfokus, Headcount....

Huh! that's all I can think of wut I need to do this holiday..
Better wish me good luck :)

13 comments:

GregChai said...

sampai belingkuk bah tu jari hehehe, happy holiday cikgu :D

D.L Sumunie said...

Yay si nadia bah...kasi congrats diri sendiri..he he he joke bah ah..BTW...tahniah lah cikgu..bukan senang mau dapat A subjek fizik. ini subjek dulu cikgu sia cakap kena pakai konsep kalau mau lebih mahir betul kah itu ah..;D...

Kris and Nadia said...

Ankol Greg- ya ba.. btul2 mo good luck tu..hihi.. :) Thanks. happy holiday tapi byk keja..huahuahua... :)

Sumunie- hahaha.. ya ba.. kejayaan murid, kejayaan cikgu juga..miahaha.. tumpang glamur...:) ya ba tu fizik susah oo dlu sya pun bkn dpt A skrg tulung pljr dpt A pya gumbira mcm sya ja dpt A..hihi.. :) ya btul tu.. hihi :D

memeljoan said...

Haloo Nadia, congrate sbb berjaya hasilkan budak A in Physics...Budak Physics sa paling tinggi dapat B3 saja....huhuhu...

InobonG ProPer said...

Good luck and HAPPY HOLIDAY TEACHER!

Kris and Nadia said...

Memel Joan- hi mel... thanks :) okay ba tu dpt B3.. ikut pelajar jg tu kan :) gambate kita :)

Phil- thanks phil.. yup happy holiday jg :)

♥ AnnieMing ♥ said...

hi.. hahaha.. ya ya sa inda datang itu mesyuarat pibg tadi ;p tapi sa suda inform si pengetua & cigu johnny.. hehehe.. pamacam pibg mesy?

heish ni cuti 1 minggu macam bukan cuti ja kan.. macam hari bekerja dengan menggunakan baju rumah pula sa rasa.. hahahha

Kris and Nadia said...

Annie- hi..hahaha sya ada nmpk ba ko pya nama tu di dpn buku pendaftaran :) hihi.. okay ba jg.. kami pun buat mesyuarat sendiri di blkg.. ahli2nya c stella, ard,me and sophea..hahaha... =))

ya ba, sya lg yg ke'lonely'an ni..huhu.. sedih tul.. but mo prepare for interview nanti next week..huhu.. takutnya .. ;;)

chegu carol said...

banyak kerja nampak?
:)
enjoy ur holiday nonetheless! :D

Kris and Nadia said...

Chegu carol- ya ba.. huahua... but buli ba tu palan2 :) hihi

okay thanks enjoy ur holiday too :D

JPP Papa said...

happy school holiday... happy anak sia bah cuti-cuti ni..
but how come no hubby.. aduhh sayang juga kan ;)

papajoneh.com

Kris and Nadia said...

papa joneh- thanks :) ya kurang traffic jam kan kalu teda skul :) hihi... ya hubi kan pg Miri 1 bulan..huahua.. sedih.. :-t

nc said...

bz o kn,,tpi,, jn lupa enjoy juga a,, cuti2 malaysia hehe

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design