Saturday, March 21, 2009

Now I know

When it comes to changing our template/ layout,
the 1st thing come in mind is
"adei, mo copy paste lagi tu blog kengkawan di blog list satu2"

bukan apa, panat ba copy paste satu2 kan and kekadang tu pandai tertinggal lagi tu..

*nanti takut pula ada yg sakit hati blog link dia hilang.. :)
but hihi..
Baru saya tau amcm spy tu bloglist nda hilang and kasi ganti dia dgn sebaik mungkin...

Hey, jan ketawa ah sya baru tau ni sendiri, tiada org kestau sya..huhu :(
caranya senang aja,

pg Configure BLOGLIST

then ADD TO LIST
ada kluar yg mau type ADD TO YOUR BLOGLIST


choose BLOGS I'm FOLLOWING...
then SELECT ALL ..
SIAP..

Senang kan ? :)
Nah, skrg senang ja mo tukar template/ layout :)

Ini akan lebih mudah kalu org yang byk follow jadi nda pyh susah2 lagi..
kpd yang tiada follow sepa2 tu , nah, susah la nda dpt guna :)
so sekarang mari kita main follow2 ( or bubut2 ) .. k :)

Ohya, sepa2 yg teda bloglink dia tmpt sya.. bgto ya :)
mana tau la lupa k.. jan mare :)
Cheers happy Weekend :)

18 comments:

chegu carol said...

sia bubut blog ko dr google reader sia saja :)

Kris and Nadia said...

hi chegu carol- amcm tu google reader? sya nda tau menahu oo pasal tu...huhu... :)

nc said...

hehe..ko ni a,, tpi cantik sda ba ni,, ko mo tukar lagi ka,, hehe,,ba,, jn ko lupa blog sia dlm list ko a,, haha ;)

Kris and Nadia said...

NC- hihi.. ya ba .. tu la mcm nda mo tukar ni.. but tgk la amcm.. hihi.. :) ada ba sya bubut ko mesti ada terkeluar jg tu dlm blog list sya :D

D.L Sumunie said...

thanks nadia... sia pun enda tau ni...he he bah nanti bule lah sia tukar nanti kalau sudar boring tinguk blog sia yang bercolour2 tu he he happy weekend nadia....

D.L Sumunie said...

thanks nadia sia pun enda tau ni...bule lah sia tukar nanti suasana diblog sia yang berkaler2 tu..he he happy weekend nadia..muah muah

Kris and Nadia said...

Sumunie- atokoi sampai dua komen ko ni ;)) ya ba kan sya pun baru tau ni..huahua... okay ba tukar la palan2 kio.. kamirang tgu ni :) happy weekend to you too sumunie :D

juju said...

hha...
krn blog nya..
gabung ke blog ku ya
juju-keanehan.blogspot.com
juju-anime.blogspot.com

thnx..http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/3.gif

izanazuani said...

Thanx for the info Nadia. Sia pun budak baru belajar... Sia pun baru tau ni...

Erik22395 said...

Wah tips yang bagus, saya baru tau tips ini, selama ini copy satu persatu. Melelahkan juga

Kris and Nadia said...

Juju - hi :)

Izan- okay :) sya pun baru belajar ni.. hihi.. baru jg sya tau :) sama la kita kan :)

Erik- hi there.. thank you :) ya copy satu per satu tu penat jg kan :) now we know how :)

♪ Heartphilla Xang ♪ said...

uinaa.
hehe..
saya guna codes saja ne nadia..
btw, thanks 4 d info..
hahah..
bru jua sy taw ne..
alalalaa..:P

Kris and Nadia said...

Xang- hihi sama la kita..
u r welcome :)
sya pun br taw ni.. :P hihi

C.Alv.B said...

Sa lama sdh tau tu since sa tukar template yg dulu... tapi skg cam mls pla mau uat.. nanti lah.. ada masa yg tidak blh dihabiskan baru cari idea mau tukar template hehhee

Willie said...

Oh bagus tip ni

Kris and Nadia said...

Alv- ooo wah bgsla :D ya ba kan,.. sya tu hari cuti skul ba tu la rajin kunun... skrg busy blk..huahua... 8-} hoho...

Willie- thanks ;))

GregChai said...

terima kasih Cikgu, dapat satu tips.

Kris and Nadia said...

Gregchai - sama2 ba :) kita kongsi tips ar.. :D

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design