Thursday, March 19, 2009

Kris tidak suka...

Hubi said he didnt really like this new layout..
huhu.. dia ckp talampau biru-biru and
talampau pindik ( scroll ckit sda abis )
He said the old is better ..
huahua... thinking about changing it again but nanti la kan..
servay2 dlu mana template yang best..
nanti kalu ada masa mau blajar buat template sendiri..

yay sya sda addicted to blogging ( Mcm chegu Carol )
* Chegu Carol ~ i oredi did the quiz but 72% ja sya addicted..miahaha.. :)

Cheers all, happy friday and enjoy the weekend :)

and cuti sya mo abis sda..huahua.. sedih btul ni :(


15 comments:

♥ AnnieMing ♥ said...

hi nadia.. hehe.. wah ur hubby indasuka kaini layout? ;p ba nanti ganti la.. ^_^ hehe.. sa pun macam mau ganti ody blog sa punya layout, boring jua sa tingu itu shoe fetish..

chegu carol said...

72% kah...ok baru gred B lah...hehehe

nc said...

cigu!!! this layout's so kiut,, like you, hehe

tpi,, pa bleh buat la kn,, mau jaga ati org tersinta,,nevermind,, manyak lagi layout yg cantik2 tu,, cuma,, spending time to do all the layout editing ba yg susah kn,
ba,, gud luck a,, :)

hehe,, brpa ari lagi cuti? kikikik..

Willie said...

Tapi kan...i like this layout. Hahaha...

Cuti dah nak habis? Well...it is good to be a teacher. U guys have holidays! Unlike us.

Sumuk said...

yala nadia.. the blue too light.. ada sakit mata cikit2. hehe.. tapi cantik juga.

gracie said...

bah..drpd layout pjg2 tapi lmbt loading buat pa :p :p :p

aku suka lagi yg biru ni..laju ja

Erik20395 said...

Wah lay out baru ya...

Kris and Nadia said...

Annie- hi annie, huhu mau abis suti sda kita..huhu... ya ba.. dia ckp mcm sana tepi tu samak ni.. :) ba tukar la.. k.. sya nda sabar ni mo tgk layout br ko :)

Chegu carol- hi chegu carol, ya ba.. baru gred B ni..hihii.. mo study lg ni spy gred A... miahahaha :D

NC- hi NC,ya ba kan.. kiut jg ba kan.. maybe mau tambah widget kali baru nda brapa buring..hihi.. :) ya ba paling malas la mo edit2 ni tau.. huahua.. thanks :)

adui tgl bsuk n lusa lagi sya cuti..huahua.. sedih...

Kris and Nadia said...

Willie - hi willie, really? huahua.. ya cuti mau abis sda.. adoi2.. ya its good to be a teacher.. Im loving it :) dun feel bad, u guys earn more mah.. :)

Sumuk -yaka? sakit mata? adui2.. nda apa, kalu ada spek mata hitam ble pakai masa baca blog sya..miahahah :) thanks cantik jg ba kan :)

gracie - aiseymen.. ya ba kan.. laju loading laju jg kmurang lari dr blog sya tu..miahahaha =))

Erik20395- hi erik, yup new layout :D

Ryuzaki "L" The KiD said...

So, kami expect layout baru la pasni? Hoho.. Bagus2. Variasi maa.. Haha

prebetsabu said...

mm.. ckgu2... aku pun tidak suka la sama ini layout.. mcm kelihatan serabut sikit.. hihiih..

pandangan ikhlas baaahhh tidak mao kecik hati ek..

Mama Mia said...

bah,pelan2 la ko cari layout yg ngam ar Nadia..Gud luck searching.

Kris and Nadia said...

Ryu- hahaha... ba tgk la amcm ah.. :) byk keja ba mo tukar layout ni..hihi.. :)

Prebetsabu- hihi ya btul.. :) nda ba nda kecik hati.. mimang btul pun tu :) hihi...

Mama Mia- ya ba.. thanks.. kalu kamu nmpk ada layout/ template cantik bgto ar.. :)

D.L Sumunie said...

hai nadia..kiut bah ni lay out sesuai untuk perempuan seusia nadia...sejuk mata memandang n sisumunie paling suka itu icon kena susun mcm itu..loading pun cepat...ko pujuk2 lah bah si kris simpan dulu ni layout mcm ni sampai sinadia boring...he he he matilah sia kalau sikris baca ni komen ni...kirim salam ah..;D

Kris and Nadia said...

Sumunie- ya ba :) hihi.. but nda apa la... kris pun ckp mana2 ja ko dia ckp.. :) so i can keep this template .. hiahia.. :D nda baitu nda jg dia marah tu.. dia tau jg tu..hihi :) okay kim salam jg :)

Post a Comment

Thank you & God bless you :)

 

Krisnadia Template by Ipietoon Cute Blog Design